and...







...vi hörs nästa år! :)

back to basic

Nu är jag tillbaka till det snöfria Tyskland med sju plusgrader. Och nu funderar jag på att ringa bombstyrkan, kan behövas när jag ska försöka öppa min resväska. Den är fullpackad eller kanske man ska säga överpackad (?) känslan är iallafall att den kommer explodera och min lägenhet kommer se ut som att andra världkriget hälsat på. Men rätt imponerande hur jag, med lite våld, fick igen den efter dragkedjan sagt upp sig två gånger minst. Men finns viljan går allt! Annars ska jag mysa med min inneboende för natten, hon gnäller som attans om uppmärksamhet. Lilla Trixie tycker inte om att vara ensam. Tjiiiing!

..

Ni vet när de på film sliter ut hjärtat och det blir liksom ett hål i kroppen. Känslan är sån just nu. Även fast jag vet att det är en riktigt bra familj så är det fortfarande min stora kärlek, min stora kärlek.
Min stora kärlek, min stora kärlek...

Spelade kläderna av dem!

Värt att veta:

JAG VANN I KORT! (Gin&Rummy)
Efter jag
1. inte hade fattat att man INTE får lägga ner ett kort separat
2. inte fattat att man bara fick ha TVÅ stegar och EN triss (jag hade två triss)
Lite halvputt spelade vi vidare och jag fick göra om min plan totalt, förstå hur själaglad jag var att jag vann och hur det dog när de började asgarva åt mig och typ "Elli du har ju reglerna framför dig". Ehmm, hur skulle jag veta? Slutade med att alla sa "det kommer inte gå ut" men tjiii så fick de! Elli fick sin spader tio och VANN! Segerdansen varade tills imorse. Lyckan var total och jag fortsätter att påminna dem om den härliga vinsten igår, hihi.

all i want for christmas is you ...

Julaftonen börjar gå mot sitt slut. Fina klappar har jag fått även en att hämta ut i Luleå, helnajs! Imorgon ny dag men nya tag. Borde kolla över mina tyskaläxor som hänger troget vid min axel. Puttar på mig sisådär en gång var femte minut. Men vad ska man säga, har man gett sig in i leken får man leken tåla. Men idag ska jag iallafall smita undan det för idag är det julafton och det ska firas. Tror det lutar mot kortspel med familjen varav jag är vinnaren nittio procent av gångerna (?) Ehm..
Mellandagsrean uppenbarar sig med stormsteg och på annandagen blir det utgång med min söta dampkompis Julia! Luleå ska få se mig och Julia i action, någon mer som ska ut i luleå? Hör av er!

julafton

Idag vaknade man som vanligt som ett skott och sökte reda på första julklappen som man (jag) får varje morgon. Utan morgonjulklappen är det ingen riktigt jul, i min värld. Vidare ut till stallet och Minnie fick sin årliga vrakfrukost i form av massa morötter, äpplen, hårdbröd, lite sirap och mer smaskigheter. Hon såg nöjd ut och funderade nog på om jag var riktigt klok när jag stod där och kramade på henne när hon smaskade. "Denna knasiga Ellinor".  Har även kommit fram till att mitt stall har en speciell lukt, det är inte den där vanliga stalldoften. Jag kan inte beskriva den men det är som en blandning mellan spån, hö, häst och kärlek. Det är en doft som faktiskt skapar en gnutta hemlängtan. Mitt stall med min häst.
Sedan har INTE jag tittat under granen och sett vilka klappar som är till mig, åhnej det vore ju oförskämt. Ehmm... Okej jag erkänner! Jag tittade lite, klämde lite och tyckte att alldelens för många klappar var till resterande av familjen ;) Det nästan sprätter i fingrarna när jag tänker på julklappsöppningen ikväll, jag ÄLSKAR att slita sönder pappret och se vad som är inuti. Jag lever verkligen in i min barnasjäl när det kommer till klappar.
Nu ska vi och säga Hej och God Jul till hon jag kommer sakna mest under julafton. Hade jag fått ha henne i liv hade jag lätt offrat båda händerna. Gud vad jag saknar min älskade förebild. Margit Henrietta Carlsson, min stålfarmor, min min min ... <3

Ala najs resa

Efter många om och men befinner jag mig i Kalix. Kors i taket!
I allafall, allt började igår. Klockan halv sex befann jag mig på flygplatsen i Frankfurt, Anna skjutsade in mig tidigt på grund av snön. Man vet aldrig hur stau kan förekomma i dessa svåra(snö)tider. Väl där checkar man in sin resväska och sånt man vanligtvis gör inför en resa, detta inkluderar alltså även inköp av öronproppar. Tacka gudarna för den uppfinningen, mina hörselgångar är  skonade!
Mitt plan skulle gå 19.50 och allt var frid och fröjd tills klockan var 19.30 då vi fick veta att det är försenat till klockan nio. Väl där träffade jag även människor som väntat på plan till Sverige från klockan tio imorse, bless them! Inte direkt överlycklig fortsatte man att vänta, halv nio är det ytterligare försening till TIO. Alla började prata om att det kommer bli inställt, jag bet mig i tungan. Kvart i tio kom informationen om att vi skulle förflytta oss till Gate 38 och att planet går tio över. Alla är vid det här laget väldigt förvirrade! Mycket för att informationen var så sjukt dålig. Halv elva fick vi meddelandet att vi har ett plan MEN "alla vill väl med det" Kön var minst 40meter lång och alla slog ihop sina huvuden tillsammans och insåg att hon menar väl inte att det är "först till kvarn" Panik växte. Så var det givetvis inte, phuuu! Vi som skulle åkt med flyget tio i åtta hade våra platser och kunde lungt sätta oss ner och andas ut. Kvart i elva började SAS sin resa mot Sverige och hälften av oss var bergis på att våra väskor hade tappas bort. Runt kvar i ett var vi framme (lyckades sova mig igenom HELA flygresan, vet att jag satt mig ned men sen är allt en dröm, härligt) Hämtade ut väskan och sökte upp närmsta vadderade soffa för en liten tupplur inför morgonens plan. Lycka är att vara så rutinerad att man kan sova överallt!
Planet mot Luleå gick smidigt tills vi insåg att vi liksom cirkulerade och sedan vände när vi varit i luften en timme. Det var inte landningsbart i Luleå så vi skulle landa i Skellefteå, ehmm? Sagt och gjort, från Skellefteå skulle buss ta oss till Luleå vilket innebär åtminstone två timmar. Jag dog i bussen tills jag insåg att vi stod stilla, hej ordentlig lastbilsolycka! Var riktigt otäckt att se och hör och häpna: det var STAU på E4 i NORRBOTTEN!? Måste ha varit enda gången i världshistorien! Vi stod iallafall där ett bra tag och väntade. och väntade. Och väntade. Och stängde ögonen. Och viiiips såg vi alla ljuset. Pappa hade tålmodigt väntat på mig i Luleå sedan kvart i nio. Tror klockan var lite efter tolv när vi väl anlände. Nu är jag småtrött, less på vänta och har lite agressioner gentemot väder och vind. Alla förseningar och dylikt har varit för alla snö som dimpat ner. Inte för att jag inte älskar snön men just de dagar jag ska till exempel flyga kan det gärna få vara uppehåll.
Så vad är resultatet av detta: Snöoväder+flyga=föreningar och en riktigt otålig Elli...
Annars håller jag tummar och tår för Anna Taavola som gör goda försök att ta sig hem från Frankfurt idag. Senaste jag hörde var att det var försenat åtminstone tre timmar, sedan fick jag ett meddelande att de var i planen men kunde i lyfta. Jag håller tumme och tå!
Sverige, show me what you got!
Men undviker fortfarande att titta ut genom mitt fönster på rummet. Det är smärtsamt!

.

Nu är vi hemma och fem kommer matthias för att hämta mig så vi kan fara vidare till festhalle igen. Wahajama såg ut som en dröm ikväll, hon är så grymt vacker! Ska kolla efter bilder senare. Anna är här och ligger på soffan, hon är småtrött. Funderar på om jag ska duscha, kanske gör det efter en powernap.

Vifårvälse! Mer ingående Wahajama showen kommer, thiiiing!

Taaaadaaaa,

Packa resväskan kanske? För imorgon är hela dagen i Festhalle med Wahajama planerat. Det är ju inte så man klagar men en timme extra för exempelvist sömn skulle inte vara helt fel. Nu packa lite sedan stiga upp väldigt tidigt för dusch och dylikt, hästarna klara halv åtta för avgång och allt vad det innebär. Och vem vill skänka mig någon miljon så jag kan köpa liiiiiiite stallkläder i Festhalle? Så sjukt mycket fint så när som på att jag och Caro började dregla hejdlöst! Att få sig en kollega som också har shoppoholic beteende är en riktigt svår balansgång för råden är ju alltid de samma "ser bra ut, köp" "köp den, den är ju billig" "KÖP!" Ja ni ser ju mönstret, dags att bli mörkrädd?

Men idag höll jag hårt i pengarna, enda som införskaffades var ett "fyllapåmobilenkortsåjagkanringafolkomjagfaktisktvilldet" kort. Och nu återgår vi till Packa pappas packsäck eller rättelse (!) Packa Elli's resväska, är jag pepp? Nej inte alls...

Elli är goooood

Nu har jag fixat flygbiljetterna, fasiken vad bra jag är! Och jag behövde inte vänta alls i kö för att prata med denna Anders. Rätt chill. Så nu ska jag skriva ut dem på kontoret´, sedan putsa upp Wamis grejer till imorgon, rida Tropea, longera Fargo, packa Wami+Juniors saker, inse att det finns tremiljoner mer saker att göra och sedan tänkte vi bege oss mot Festhalle. Det vill säga om vi hinner. Chefen var ju så snäll och sa att ALLA hästar som inte rids ska typ longeras, vilket innebär att jag longerat fem redan, ridit en, promenerat en annan, hämtat Wami från lastbilen och så vidare. Det är ju inte så att man känner att det går rundgång i huvudet, nejdå! hihi.

Förresten Anna Taavola, kan du skjutsa mig till flygplatsen ? (annars får du inte sova här, Tack på förhand! :) hihi.)


min kompis

Patrik är här och en Elli hoppar omkring av glädje. Det är egentligen så sjukt hur kul vi haft tillsammans och fortfarande har givetvist. Minnen är det många och fler lär det bli. Nu ska jag njuta lite till i min kompis sällskap.

next year

Jag tror nästa år kommer starta bra, grymt bra. Har iallafall den känslan efter dagen.

Och fick jag mig halvt om halvt en riktigt peronlig tränare idag på REHABen, mina magmuskler skakade rejällt! Sedan blev det lite lek på de stora yogabollarna också, de är så sjukt roliga på sportkliniken och tur är väl det! Kasta lite bollar, nicka, sparka med foten och självklart gjorde jag någon snygga luftkast till honom så han fick kämpa lite. hihi. Menar han ska ju faktiskt vara van med det, från min synvinkel iallafall. Efter en timme och femton minuter var det över. Kändes inte lika tungt idag kan nog bero på att jag hade rätt kul med personalen. Nu är jag däremot trött, kojs snart?



. .

Jag gjorde det, vi får se senare om det är att ångra eller inte. Någon gång ska vara den första. Även om jag hade en peppstyrka ala M bakom mig. Bara så du vet, all blame on you om det går åt pipsvängen ;) Fast med min tur är det nästan hundra procentigt redan, att det kommer sluta i diket typ. Håll i hatten, tuta och kör, prova dian vingar ect.

Flaxflaxflax


En Elli som längtar

Varför sätter jag mig alltid på golvet när jag glider omkring på internet eller skriver något över huvutaget på datorn? Datorn är placerad på stolen som vanligtvist är till för en människas rumpa, på skrivbordet finns allt och lite till. Fascinerande hur mycket saker jag har egentligen. Om jag någonsin ska till Sverige igen med alla saker kommer jag behöva två lastbilar typ. En för kläder, skor och den andra för skräp och dylikt. Jag blir nästan rädd.
Annars fick jag höra av Caro (vår beridare) idag att hon är glad att det inte är hon som behöver rida Tropea. Hon är som sagt lite speciell och VÄLDIGT stoig! (men underbar!) Bara om man håller om med benen tvärnitar hon och tjurar. Tar du till spöet bockar hon som ett cp, sticker iväg, går upp på bakbenen eller "backar". Fast nu har hon börjat fatta lite lätt att det är FRAMÅT man ska, men jag tror vår resa kommer bli lång. Berättade jag om hennes idiotibockeri på galoppbanan i fredags? Men efter hennes "bus" galopperade hon som en dröm! Sedan plaskade vi igenom vattenpölen också, lilla gumman lyfte ORDENTLIGT på benen och stirrade ner i vattnet men fortsatte i den gångart hon var i. Duktig ponny! Elfes inridning startar förresten i Januari, det är en Elli som längtar!

Något som faktiskt bara kom från ingenstans

Ibland inser man att man är ändå är rätt lätt manipulerad. Det är som bara allmän fakta som man måste inse även om det inte känns superkul. Känslor, tankar, handlingar allt i ett kretslopp som bara du själv kan hitta lösningen på. Inte direkt lätt funnen men djupt nere i mörkret gömmer den sig, under en granitfärgad sten. Och visst vore det mycket enklare om man lät någon annan ha det ansvaret, man kan skeppa över det till viss del på andra (omedvetet) men sedan kommer det där, krypandes ålandes efter dig och du måste inse fakta. Det är ditt liv, bara du kan ta tag i det även om känslorna svider och kroppen förtärs och känslan att leva på gränsen ger dig vemod men kom ihåg,

Det är du som har huvudnyckeln i din labyrint.
Använd den med eftertanke.

bolli bolli

Faktiskt Emelie så måste man vara ute i GOD tid här i Frankfurt området om man överhuvudtaget vill kunna vara förmögen att köpa en julklapp. Det finns knappt någonting alls nu faktiskt. Så det så.
Annars är det så sjukt idiotiskt kallt här så man avlider. Från den ena dagen till den andra blev det dunderkallt och alla hackar tänder, speciellt jag då. Ser ut som något hunden släpat in när man ser ALLA kläder jag trycker på mig. Fast hellre varm än snygg. Nu ska vi och handla lite, eller jag ska inte handla något utan är bara ett socialt stöd för gruppen. Förstår inte varför de inte ville handla om inte jag kunde följa med idag. Kanske man är uppskattad iallafall? På ett halvt vänster... Även om de får skjuta omkring mig i kundvagnen då och då. Det är ju faktiskt skoj!

Måndags härliga visa

Och upp upp iväg till skolan det bär av även om jag är så sjukt trött att jag bara vill uppsöka min säng igen. Förstå hur mysigt mitt täcke var imorse. Dumenergi en söndag efter party är inte en bra kombo med att nästa dag  vara uppe till halv tre nonstop. Så ni kan väl tänka er hur frisk och fräsch jag kände mig imorse när jag klev upp, tre timmar sömn, två dar i rad och sedan skola på det. Jag kan väl lungt påstå att jag inte direkt är överlycklig. Hade kunnat göra VADSOMHELST för att jobba i stallet idag. Då känner man iallafall inte av att man är sjukttrött även om mán är det. Thats more like. Men än så länge finns det energi att hämta i ryggsäcken dock vet jag inte riktigt om den räcker till hög koncentration och Tyska förståelse. Keep on rock'ing


,.

Det är så sjukt sjukt sjukt sjukt sjuuuuuuuuukt overkligt! Men ändå så verkligt. Nä nu ska jag ta en uppfriskande dusch i varmt varmt VARMT vatten.


Förresten sa jag att det snöar här? Tyskland gör tydliga framsteg!

Lördagkvälls nöjesliv

Gårdagens middag slutade i spontanparty med en äcklig shot för mycket och en galen taxiförare som gjorde en flicka lätt illamående. Hade förbaskat roligt och jag och alex var lyckligt lottade, vi spenderade inte en slant! Matthias informerade oss redan när vi kom in i resturangen att "det här betalar jag och Franzi för så ät och drick hur mycket ni vill". Efter typ fem cosmopolitan, någon redbullvodka började man känna riktiga dans rythmer i kroppen. Jag uttalar mig inte om hur det må ha sett ut men jag lyckades hålla Moritz igång på dansgolvet och det anser jag som en bedrift. Hade så sjukt roligt med honom och vi raggade ständigt upp mer av vårt herrskap att joina oss på golvet. Alex och Franzi samt Matthias var stora offer för vår Operation Dans. Sedan drog vi även ner några av Moritz vänner och goda försök med Niki gjordes. Kvällen kunde väl slutat bättre men jag skyller faktiskt allt på taxiföraren efter vi släppt av Matthias och Franzi. Han körde riktigt lungt med Matthias och sekunden han var ute ur bilen körde han som han stulit den und yack, då var det inte roligt längre.
Men kvällen slutade med en röd ros i handen och många skratt rikare. Spontanutgång är alltid de bästa!

Och det sjuka är som vanligt, dagen efter kan jag aldrig sova. Har sovit fyra timmar och är pigg, funderar nu på fotbad. Det är tradition med Annibanni. Och jag anser att jag måste väl hålla den levande. Nästa helg är hon här och som jag längtar! Sedan hörde jag någon säga i bakhuvudet om att tyska är bra att kunna, har en del att utföra som till exempel skriva helsidor på tyska om olika ämnen inom häst. Time to start perhaps?


Today ,


Såhär ser jag ut när jag tänker på vad jag kan köpa till pappa i julklapp.
T O T A L T  N O L L S T Ä L L D !


Frankfurt i all ÄRA

Nu ska jag lägga benen på ryggen för sedan lite mer julklappstittande, pappa är en svår jäkel att hitta julklapp till. Och snart blir jag galen, bokstavligen. Annars var vi på Frankfurts julmarknad igår, det var otroligt! Precis som i filmerna när de går bland alla små hus med alla dess tillbehör. Sedan fanns det sagolika karuseller med hästar som jag vill åka en runda på men det ville ingen annan. ANNA TAAVOLA, var är du?! Dig hade jag tvingat liksom. Faktiskt så fick jag mer julkänsla än vad jag någonsin fått de senaste åren, även om snön fattades så var atmosfären där otrolig! Obeskrivbart. Kylan var det enda minuset.
Ikväll blir det först middag med Matthias, Alex och gänget sedan mest troligt party med Sascha. Så just nu är det en dans på rosenblad förutom en liten värk som gör mig påmind om de svåra stegen.

Jag är en akrobat, jag är en akrobat

Bör man kanske tänka på refrängen? Ibland kommer känslan att jag kanske skulle behöva sova mer än fem timmar varje natt fast just nu är jag inne i en period där jag kan vara sova hur lite som helst och fortfarande vara helt ruskigt pigg. Känner mig typ inte trött någonsin. Sen kommer en period då jag längtar varje andetag efter att mysa ner under täcket. Men som sagt just nu är det den motsatta perioden som håller igång. Gör inte mig något alls faktiskt förutom att jag inte direkt gör något vettigt av tiden jag faktiskt är vaken utom att jobba då. Annars har jag duktigt jobbat mig igenom ett pass på gymmet, nästan så jag borde få hederstjärna även om jag var spyless efter fem sekunder av passet. Men jag tog mig igenom och det är att vara stolt över - faktiskt! Tur att tränarna på sportkliniken tar djupa andetag och motiverar mig lite annars skulle det typ vara kört. Sedan har jag även svenska lektioner där, sjukt kul hur de INTE kan säga vissa stavelser som är SUPERlätta! Precis som mig och tyskan, vissa ord har en super effekt på tungan som gör att den viker sig dubbelt och gör bakåtvolter.

Den stora GRÅ

Bild kommer på gårdagens outfit, i promise! Och jag fick en tråkig nyhet idag, mitt skrivbord som jag (även Anna!) håller så kärt ville Fru L ha i nya villan för det är hennes mors gamla. Det kändes inte alls bra när jag fick veta det. Herr Rath sa att jag skulle få ett annat och några hyllor och visst tänkte jag líksom. Efter jobbet gick jag in i min lägenhet och vad möter jag, ett stort grått HEMSKT skåp i mitt vardagsrum! Och ett mycket mindre, inte alls lika charmigt, skrivbord. Imorgon ska jag samtala lite lätt med Herr Rath, jag har hellre ingenting än den stora GRÅ här. Ut ska den om jag så måste smuggla den ut med egna krafter. Ska flörta till mig hyllor från IKEA istället, wish me luck!

Linsenhoff kavaj

Ikväll har vi den stora äran att bära Linsenhoff kostymer och bära undan stolar och bord efter den årliga konserten. Man känner sig hedrad! Fast jag trodde det var ett SKÄMT när jag såg vad jag måste bära, well den som ska likna en kavaj för kvinna ser ut som en mans. Ingen figurform någonstans, jag fick en 38 och den var för kort i armarna och jag kan odla minst två barn i vidden. Den är rätt osmickrande. Sedan kommer vi till byxorna, kavajen är blå byxorna grå. Hur går det ihop?! Sedan insåg både jag och Alex rätt snabbt att storleken kan inte stämma för min benlängd, det var 12short. Short ?! Men jag var tvungen att prova dem på och sååååå vi skrattade. Det såg otroligt lustigt ut just för att de var extremt för korta. Alex hade mobbat mig hela dagen för min outfit men attans nu fick hon igen för Elli får bära JEANS. Avensjukan är på högnivå i stallgänget. Och jag är rätt nöjd faktiskt, nu ska bara pricket för outfiten sättas och allt är nästan kalas igen! Även om kavajen är avskyvärd.


Today, tomorrow and yesterday

Ich bin müde men jag måste iallafall städa. Livet rockar. Jag skulle helst av allt mysa ner under täcket och bara drömma alla de vackra drömmar som kommer över på besök. Jag välkomnar er. Annars fick man en pik idag om att Wami och Sterni kom ut för sent i morse. Wami kom ut 06.35. Ibland förstår man inte hur de tänker, för detta innebär att jag ska börja 06.00 varje dag för att Wami och Sterni ska komma ut innan mockningen och jag menar vanligtvist gör det de men idag fick jag söka efter torra täcken. Menar hallå, det är ju logiskt att jag måste börja tidigare än alla andra? Kändes bara rätt otacksamt när jag fick höra att de var för sent ute, vanligvist är de ju redan ute innan 06.30 innan alla andra kollegor startart. Men visst, det är väl kanske inte så chefen ser det, Elli kan börja dagen först och även sluta sist. Inte mer än logiskt, men då fattar jag inte varför jag går omkring med skuldkänslor varje gång jag måste åka till sportkliniken? Där finns det ingen logik varför men jag har det iallafall. Hatar att vara den som måste iväg två ggr i veckan fast åandra sidan, skulle jag inte göra det skulle de mest troligt inte ha en Elli här. Hade det gjort någon skillnad?

Kände att det var en allmänt "vadärjagvärd" dag idag...

söndelidagen i all ära

Jag hade planerat in lite saker att göra idag som till exelmpel rycka Wami's man, städa lite i lägenheten, massa tyska läxa och listan var så lång att den banar sin väg ut genom fönstret. Lätt skräckinjagande faktiskt. Kanske ska nämna, speciellt detta för Jimmy som mobbat mig, att jag såg New Moon igår. Och som alla säger om Jacob så är det sanningen! Hans rygg hade jag kunnat ta hem, döhet! Fast filmen var bra så var det som att någonting fattades ändå, böckerna är alltid så mycket bättre vilket alltid gör att filmerna får en gnutta besvikelse över dem. Fast fatta mig inte fel, filmen var bra och jag vet inte om det är för att tyskar är tyskar men de skrattade på som "fel" tillfällen genom filmen eller så var det jag som inte fattade det roliga i de allvarliga scenerna och så vidare. Men jag tror jag ska tro hårt på att tyskar är speciella varelser, enklast så! Viel Spass!

Ellis inlägg innan besök av John Blund

Helt ärligt så var Frankfurt underbart idag, just för att Hannah älskar att shoppa hon med! Jag var i paradiset! Jag hade en person med mig som ville in på mer affärer, hade dock även en med som inte ville in på mer än två. Hannah shoppade mer än jag och det kändes så otroligt bra, jag var inte dyrast i drift för en gångs skull. Jag inhandlade bara två tröjor, välbehövliga intalar jag mig själv. Sedan funderar jag fortfarande på vad PAPPA vill ha i julklapp, alla är nästan klara nu utom honom plus minus någon mer. Men vi hittade iallafall väldsbästa julklappen till Herr Rath - den är klockren!


.

Hej snuttipumlor!
Nu ska vi in till Frankfurt och fynda - inte jag då utan Hannah från Nya Zeeland som är här för Festhalle. Härlig tjej, lika gammal som mig och gillar att busa hon med. Passar mig väl. Måste skynda nu så vi hinner med tåget, kanske ett inlägg senare med bilder, hihi.

Ellibellitåår

Draft: Dec. 3, 2009

Meningen med att ha en hemlighet med Anna är för att göra er nyfikna, vad trodde du egentligen Emelie? hihi. Annars så hänger Jonas och Chris här, de andra tråkmånsarna har gått hem, det är skamligt. Men vi har ganska kul ändå. De pratar tyska och ibland blirf man nästan chockad när man förstår vad de faktiskt pratar om, det tar sig så mordbrännaren! Det är ju rätt schysst! Nu åter in i tyska natten, tjiiiiing!


smile smile smile

Jag känner för att dra på smilbanden, det är egentligen helt sjukt hur det där hände. Anna vet alla detaljer och det är på den nivåan det kommer vara. Min och Annas hemlis, hihi. Men jag är faktiskt rätt dumglad även om det inte skulle vara så att detta kommer hända. Men man ska leva i nuet fast det skulle inte skada om fredag var nu! Dock är det sjukt länge tills dess. Förresten den officiella julfesten är på tordag med Schafhof teamet, riktigt najs. Nu ska jag dumle lite till i min ensamhet ;) För det är faktiskt tillåtet!


RSS 2.0