WEEKEND/NEWS







Har haft en helt fantastisk helg hos Janina! varje gang känns det som en mini-semester, jag gillar!

NY TELEFON, NYTT NUMMER!

Och sanningen är den att jag typ fattar noll av mina nya telefon Iphone. Det lär väl ta mig månader innan jag ens fattar touchscreen som jag förövrigt hatar. Känner ni logiken i att jag köpt en iphone? Jag försöker fortfarande finna den!
PS. jag har ett nytt nummer!!! :)

LETS FACE IT

Wüsti, min drömhäst. Red honom idag samtidigt som MR var i ridhuset och han gav sådär lite tips och well lets face it, wüsti är en stjärna även om piloten är kass! Och träningvärk i benen har jag fått och sedan att kunna hålla en häst med endast mage och rygg är en sån grym känsla. Svingar du lite mer med bäckenet så svarar han direkt. Det är så man blir hög på känslan. Och jag springer med ett konstant leende!!
Imorgon åker jag med lilla tufftåget till Janina över helgen, glädjer mig så. Sedan att jag känner denna känsla att det är helt fantastiskt kul att jag imorgon också påbörjar en kur med antibiotika tio dagar är väl att överdriva.. Caio..

allt jag hade förstorat

Den vackraste stunden i livet var den när höet kom
och allt var tio ton.
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'

(nynna sången Lars Winnerbäck - kom änglar)
Varför köpa gymkort när hö kommer så lägligt och allt ska lastas ut och det endast är en lastbil med släp vilket i sin tur innebär tio ton. Gud vad vi myste uppe i höbodan, det var ju bara så varmt och gemütligt! Det bästa är att första lasten alltid innehåller relativt-'okey'-stora-balar medan den andra lasten har dessa idioti-tunga-balar. Tanken bakom det där förstår jag inte alls faktiskt, logiken är noll , noll. Nu väntar jag med spänning på att min bodybuilder kropp ska uppenbara sig, än så länge är bara min mystiska knöl på underarmen större. Var har den extrema muskelmassan som skulle uppenbara sig försvunnit? Jag ska titta efter i socklådan...

SHOOTY

Shooting Star, min svarta lilla treåring som snart ska vara inriden och fit for the world borde ha ett namnbyte. Han är söt och rar när han inte försöker äta upp dig, eftersom människor smakar ju så gudomligt gott. Men nu för tiden är han väldigt snäll och leda, inte att han försöker ge någon en high five i huvudet eller ryggen med hoven. I longiercirkeln är han som ett lamm med sina bockturer men lyssnar oftas direkt på ens stämma. Det är han faktiskt bra på även om det kan vara mycket mer intressant att rikta sin koncentration 300 meter längre bort. Pigg var han idag efter ha fått ha en spontanvila efter ha skadat hornhinnan i boxen. Vi travade på, han bockade lite smått. Plötsligt så började de farliga vattenspridarna vid sidan om ridbanan och ack han pissade på sig. Samtidigt med detta kaos kom chefen med sin golfbil och hundarna och min lilla shooty gjorde rodeo karriär. 'Knip med knänen, i helvete att du ska få av mig' var min tanke, men ack han är så fruktansvärt söt för även om han drar sin rodeo är han en helt fantastisk häst att rida! Trots rodeo så blir det massor med klapp och beröm. Jag gillar min shooty! Chefen undrade även om jag kanske skulle byta inrikting till rodeo istället. Så egentligen borde shooty få namnet Rodeo Star - passar väl utmärkt när han senare ska på dressyrbanan?! ;)

DAS IST DER GRUND WARUM ICH NACHT NICHT SCHLAFEN KANN

verdammt!
Vet inte om det kommer klappa att åka hem på semester när jag ville.
Samtidigt vill man inte missa att vara 'här' den veckan, vadsomhelst kan hända. Men jag saknar Sverige och speciellt alla mina fina nära och kära. Det är nog för första gången jag verkligen vill hem och andas. Och jag saknar fina fina Gammelgården. Samtidigt har jag världens ångest att sätta mig på flyget hem för semester....,

JUPITER JONES - STILL

So Still,
das jeder von uns wusste,
das hier ist, für immer,
für immer und ein Leben
und es war so still,
das jeder von uns ahnte,
hierfür gibts kein Wort,
das jemals das Gefühl beschreiben kann.


So still, das alle Uhren schwiegen,
ja, die Zeit kam zum erliegen,
so still und so verloren gingst du fort,
so still und so verloren gingst du fort.

Ich hab so viel gehört und doch kommts niemals bei mir an,
das ist der Grund warum ich Nachts nicht schlafen kann,
wenn ich auch tausend Lieder vom Vermissen schreib,
heisst das noch nicht das ich versteh,
warum dieses Gefühl für immer bleibt.


So laut, die Stunden nach dem Aufschlag als es galt,
das alles, zu erfassen und verstehen und es war,
so laut, das alles was wir dachten nichts als Leere zu uns brachte
so laut und so verloren war es hier,
als Stille bei uns wohnte anstatt Dir.

Ich hab so viel gehört und doch kommts niemals bei mir an,
das ist der Grund warum ich Nachts nicht schlafen kann,
wenn ich auch tausend Lieder vom Vermissen schreib,
heisst das noch nicht das ich versteh,
warum dieses Gefühl für immer bleibt
.

So still, obwohl ich dich mit jedem Tag vermiss
und wo immer du auch gerade bist,

du zeigst mir, das Stille jetzt dein Freund geworden ist.

Ich hab so viel gehört und doch kommts niemals bei mir an,
das ist der Grund warum ich Nachts nicht schlafen kann,
wenn ich auch tausend Lieder vom Vermissen schreib,
heisst das noch nicht das ich versteh,
heisst das noch nicht das ich versteh,


Ich hab so viel gehört und doch kommts niemals bei mir an,
das ist der Grund warum ich Nachts nicht schlafen kann,
wenn ich auch tausend Lieder vom Vermissen schreib,
heisst das noch nicht das ich versteh,
warum dieses Gefühl für immer bleibt.



STILL

Den jäkeln som klagar och säger att 'åh jag jobbar så mycket, måndag till fredag 08.00-17.00, jag har ju ingen tid för mina intressen blaha' tänker jag slå HÅRT! Det är inte så att jag klagar på att vi jobbar mycket, detta är tyskland och häst, men prova stiga upp måndag till torsdag 06.00 plus att sedan snabbt byta om direkt efter jobbet runt 19.15 för att sedan gå raka vägen för att vara barnvakt till mitt i natten och avsluta fredagen med att infinna sig i stallet 04.00 för att knoppa hästar och göra iordning saker för tävling och jobba till sju på kvällen. Då kan får man känna sig lite trött. Plus att jag jobbar helgen, jäklar vad jag ska NJUTA av min lediga eftermiddag. Men mitt i all drama och svett så har jag varje söndag en ljuspunkt i tillvaron och hon heter Janina! Mina fina tyska!
Ska jag lägga till att vi nattcheckar ett sto som ska föla inom snar framtid också? Men samtidigt undrar jag varför jag inte faller ner död i denna minut, just nu sprutar energin även om den inte ens borde infinna sig. Mysko.

SLEEPWALKER

När man hör någon snarka ljudligt och man själv är lite småtrött blir helt plöstligt ögonlocken jätte tung och man kämpar för livet att hålla den öppen. Sedan om det är på det sättet att man kan tillåta sig själv att sova, eller man vill somna, och någon snarkar vill man bara hugga huvudet av den som snarkar eftersom denna för ett sådant oväsen. Själv gnisslar jag ljudligt tänder, vilket inte stör mig alls men idag är min verklighet det förstnämnda. Så nu ska jag fortsätta med att intala mig själv att jag är jätte jätte pigg och se lite mer lady och luffsen som för övrigt är sjukt mycket bättre på svenska. På engelska är allt så lamt, var är inlevelsen liksom?

MÄSTERVERK !!!

Minnies mästerverk <3
Född idag och kommer mest troligen gå under namnet:
Nobel art of Mine

IM SO HAPPY, IM SO HAPPY

JAG HAR BLIVIT "MORMOR" !!
Idag har stjärnan Minnie givit födsel till en liten hingst och jag väntar som ett pucko på bilderna som Rebecca ska skicka ikväll! Fick ett mms men den bilden var lite mörk. Allt har gått bra och minnie gjorde som sist, tog chansen när ingen tittade och fölade på rekordtid. Thats my girl. Hon har ju inte namnet stridsvagn för ro skull.
Chariots of Mine <3

BIG BROTHER

ibland blir man fylld av saknad efter en speciell nöt.

-

‎"The most beautiful discovery true friends make is
that they can grow separately without growing apart. "
~Elisabeth Fole

TOTILAS KOM I MÅNDAGS

Han är ju rätt fin ändå.
PS. brunhårig på vänster kant är moi.

gaaaaaaaaah........

helvetes blogg!!!!!!!!!!!!!

Bild från min SUPER HELG !!!


HELLO

barnvakt och jag är mysigt trött. Snacka glömoröst liv jag har men ach, helgen kommer bli G A L E N !
Jag glädjer mig så! :)

DADDY, DADDY COOL

för idag är ingen vanliig dag, idag är det världens bästa pappas födelsedag, hurra hurra hurra!!
och pappas uttalande om att han blir äldre 'ålder ska man inte prata om, jag är fortfarande som 25 i sinnet'
<3

.

THOM!
om du läser det här så ville jag bara meddela att på måndag händer det! bild på ingående...

WEEKEND

Helgjobb när det är som bäst!
Eller hur var det nu igen?
right now - lunchrast.

RSS 2.0