SUNDAY/NIGHT/LIVE



Pysslar iordning lite saker för barnvakteriet ikväll vilket innebär nåt att läsa, nåt att plugga samt datorn. Man måste ju sysselsätta sig när barnet sover, effektivitet.
Annars så har jag insett att jag har inga gröna fingrar WHAT SO EVER, jag har EN krukväxt i min lägenhet. Just nu panikvattnar jag den eftersom den ser mer död än levande ut. Har typ fem gröna blad och resterande nakna - bra gjort!

Svar till en fråga som ställdes: Wami är dräktig och beräknas att få sitt föl inom närmsta veckorna, har mjölk och dylikt. Så vi checkar henne varje timme nattetid vilket är sjukt viktigt även om man bara vill döööö när klockan ringer på natten speciellt när jag måste gå över halva gården för att titta på henne i en minut och sedan tillbaka vilket brukar resultera i att jag är jätte pigg när jag återkommer till min lägenhet! ;)



BEAUTIFUL/SUNDAY/MORNING



Känns bra att jag på min lediga dag inte kan sova en sovmorgon. För det är ju så mysigt att vakna halv sju, vrida och vända på sig lite och inse att allt vad som heter vara trött är bortblåst med vinden. Sedan är det inte direkt så att man sovit många timmar också, nejdå fullt ös medvetslöst här. Checkade Wami vid tolv sedan for jag och umgicks med en kompis för att sedan åka tillbaka till schafhof vid fyra för att checka den lilla hästen igen and theen sleep.. Men man måste bara älska storstäderna, var annars finns det fik som har öppet during the night? jag gillar!

Så chuck chuck ska plugga lite nu då. Vilken fantastisk start på morgonen!
Fast egentligen är jag inte alls bitter, jag har ju HELA dagen på mig nu att hitta på vad jag vill men klockan sju väntar lite arbete. Ska rocka kvällen med söta Marie :)

xoxo.

meddelande.de




Vilken idé är det att bli besviken på en sån sak? För jag lever fortfarande bland molnen efter Wüsti och vetskapen om att AKL sa att jag ska få rida honom till veckan är helt sjukt obeskrivbar! Helt dumt att jag då låter mig beröras eller nåt. Fast egentligen springer jag bara runt och i allmänthet är känslokall. Är bäst så.

Men den där frågan som ställdes har jag lämnat obesvarad eftersom jag inte vet vad jag ska säga.
Känner mig som en höna på hönsgården...

when dreams comes true....




Människan har mål och drömmar som vi ständigt strävar efter att kunna uppfylla. Ibland ´ligger det inte i ens händer att uppfylla dem fast det ändå halvt är det. Just den där känslan att känna adrenalinet pumpa gärnet och hela kroppen blir en jordbävning är upphöjande och en drog givande känsla. När man får uppleva detta RUS så kän man leva på det väldigt länge.

Det här är VARFÖR jag håller på med hästar! Idag chockerade Frau Linsenhoff mig genom att säga den enkla meningen 'ta på dig ridstövlarna, Elli' och POFF bara så fick jag rida min älskade Wüstensohn! Denna häst som är knäpp och galen men alltid varit min number one även om jag bara groomat honom åt henne. Varför jag har haft kvar honom som groomhäst är för att han freakar ut med de andra såsom att bitas, vara jävlig and so one... Men han är min stjärna, denna fantastiska häst, he's the ONE! Min högsta dröm har varit att rida honom, jag är helt lyrisk!!!!!  And what a feeling. Tror även AKL insåg vilket glädje hon gav mig, jag satt som ett barn som för första gången får rida sin ponny, med ett fet-smile. TACK AKL!!!! du gjorde min månad idag!!!!

Och jag inser redan nu att jag kommer ha sjukt svårt att sova ikväll, molnen bara fluffar upp omkring mig! Och denna dag startade även helt kanonbra! Min Dr. fick för första gången agera ledarhäst i avdelningsridning och tror ni inte att han rockade startfältet? Både jag och Caro var totalt mållösa över hur awesome han var! Fina fina Dr.!!!



VACKRA, VACKRA, JÄTTE VACKRA WÜSTENSOHN-SAHIB!!!!!


ths shit!





Trippel-like på vakiumförpackningar!
bye bye extra täcken och kuddar som tar plats, känn er utsugna!

paint it black







Mina käkar säger 'ajaj' men pressar vidare!

...










Ibland så börjar man undra om man någonsin kommer lyckas.......

De hägrade på fronten, de hoppande energigubbarna!


Ajaj, kapten...
Läggdags, typ. Snart. Kanske. Borde.


mission NOT complete.



tjingelingen



Underbara fina fantastiska Frankfurt.
i like.




Ledig eftermiddag rocks, beställt mina dudersnygga (förhoppningsvist liksom) stövlar 'Sir' och sedan spenderat resterande av tiden inne i frankfurt. Nu ska jag checka Wami, tjiiiing!

Dags att börja träna igen, 'beach 2011'







Ibland finner man speglar som gör att ens kropp nästan ser ut som en 'to die for'.... Synd att den spegeln bodde på Bion's damtoalett. Inte lätt att ta hem direkt....


TYPISKT!

What makes me going ...






MOTIVATION!


väldigt chilly ...



Jag har tänkt och kommit fram till att jag ska skylla lite på min kalix-tränare Maria Eriksson för detta. Och kanske även lite på min mamma... Varför jag ska skylla på Maria är för att hon uttalade sig om, en kväll i ö-vik efter en tävlingsdag under pågående Norrlands Mästerskapen (yeeeeeears ago...), att om man inte gillar OLIVER så måste man äta 18 stycken efter varandra, efter det är man fast. U GOT ME. Eller nästan iallafall, för jag har blivit helt förtjust i dessa oliver med chilismak (bild) dock endast dessa.
Jag som hatat oliver, det är ju nästanså jag blir rädd mig själv.

What happend liksom?

välanvänd julklapp! Min Digitalkamera rocks men jag skulle även kunna döda för en system, usch vad trevligt!


Dream Girl på stallgången.


DIGI



När jag trallar omkring här på gården i de femton plus grader vi har dagligen just nu känns allt en snutta lättare även om jag typ fryser när resten svettas. Logiken i det kommer jag inte gå in på men jag nämner iallafall LUFTFUKTIGHETEN! Förra veckan var ridhusväggar, fönster, golv, ja allt var fuktigt man riktigt såg vattendropparna - helt vansinnigt! Dock jag erkänner, denna 'värme' vi har nu är förvirrande även för tyskland och DOCK har de lovat att det ska bli kallare igen. Här finner du en som inte hoppar av glädje!

Annars fick jag idag ett nytt projekt som skall ridas in och han är en BEST, han är så grymt stor o hur mysig som helst! Borsta på honom idag och hittade ett super kli-ställe, hästen började panik-njut-bita i luften och sedan vevade bakbenet igång som en hund. Har nog än så länge inte sett en häst njuta så mycket att de börjar röra på bakbenet på det där sättet - hur gulligt som helst!
För övrigt heter han Digeridoo 'Digi' och är helsvart (okej, lite vitt på benen), stor (klumpig?) o ståtlig! Dock syns inte det på bilden, han var som lite småtrött när jag kom och invaderade stallet vid nio ikväll. Wahajama's nattcheckningar startar nu, wiihoooo....



mommy knows how i feel right now




Nu vet jag varför jag typ hade såna sjuka febersvängar och orklöshet förra veckan. Mamma vet precis vad jag menar, men jag ska väl egentligen glädjas på något vänster, jag ligger ju iallafall inte helt pall-död i feber en vecka innan även om det var riktigt länge sedan det var så här illa. Grymhet kallar jag det.



Varför kan jag inte bara få slippa det?
Uppenbarligen ligger jag på väldigt mycket minus i karma, eller så måste jag ha varit riktigt ond i mitt förra liv. Men vad som inte dödar härdar!

IKEA

Låt mig presentera: Inställnings-interjuv till IKEA:



IKEA är ju trots allt bra, man kan hitta massor och inte bli helt bankrutt men namnet IKEA har ju faktiskt en betydelse och det är Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd (vilket är grundarens namn och 'hemort' enligt trofasta wkipedia. )
Men jag tycker tyskarnas förklaring för IKEA är fullkomligt genial:



Idioten Kaufen Einfach Alles.
(idioter köper lätt allt)




Hur kommer det sig?

Hur kan man komma på en sån kanon kass idé? Det är helt otroligt o borde inte alls vara lagliga i samhället! Jag förstår inte alls hur de tänker vilket gör mig lite småförbannad. Fast det kanske är likdant i Sverige, vad vet jag? Fast jag har små förhoppningar att Sverige inte är lika IQ-befriade som Tyskland för tillfället infunnit sig att vara...


Så förstår ni, hur i hela helskotta kan man göra MTV till BETAL-tv?!!!
Inte alls okey!




Tonight let the music take control



Yesterdays party.

Vad kan man mer säga än fullständigt genialt! Sjukt trevliga människor alla i underbart partymood o massa rocki'n the dancefloor. Fantastiskt kul! Och jag fullkomligt älskar att klubbarna stänger efter fem, även om fötterna säger sitt redan långt innan. Så runt tio i sex var vi på hemmaplan, hälsade glatt på Sandrine som jobbade och traskade vidare med grymt mycket svammel med sällskapet jag hade. Vi alla ENBART flummade omkring, snackade massvis när alla slutligen bestämde sig för sleep-time. Jag och min idiotenergi kom istället på den fantastiska iden att lägenheten skulle städas så runt halv tio, tio något studsade jag i säng med flufftäcket. Dock saknades en viss Taavola-tjej för ´tradiotionen fotbad i mitt badkar, riktigt kasst! Kom tillbaka gullet! Efter någon timmes sömn återfann energin sin plats dock bestämde jag mig för att mysa med film o skriva lite i helvetes-boken. Men begäret att göra något blev rätt stort så en promenad fifflade jag också in. Ibland är det rätt skönt att ha en chill söndag.

Men som sagt.... JAG ÄLSKAR TYSKLANDS UTELIV!!!
Och tack till det underbara sällskapet, u all rock!
Längtan efter nästa partykväll är big.


WRITE MORE LATER

Just hemkommen från en SUPER partynatt!
Och nu ska smink bort o försök att sova skall påbörjas dock är jag inte det minsta trött!
hRMMF...

nattmys




Duntäcket som jag fick i julklapp av mor och far, vad ska man säga om den saken?
Förutom att det är übermysigt, varmt o fluffigt? i love it.

älskade färgburk i livet



Jag erkänner, handen på hjärtat, jag har varit i nästan 'jag-dödar-någon-snart-vill-inte-jobba-vars-finns-motivationen' när det kom till arbetet ett tag. Och det taget kändes som att det pågick i evigheter vilket inte alls kändes sådär upplyftande. Men igår och idag har mina FINA pojkar bevisat för mig varför jag sliter dagarna i ändå. Även om ni inte förstår så Tack! det är något jag verkligen behöver för tillfället något slags tecken att jag inte är helt utom räddning i det djupa mörka vattnet.

Och vad har jag annars lyckas med?
Jo, rykte manen på dem framtida inridnings-objektet Shooting Star igår, förövrigt var han ett riktigt as (läs; stegrade, sparkade och bet) men börjat komma ner på jorden. Dock när jag står där vänden den lilla skiten på huvudet öppnar sin lilla trut och visar sina tänder. Jag armbågade honom. Vilket jag sedan ångrande så grymt. Vad lyckades jag med? Så begåvad som jag är träffar jag hästen ganasch (läs; kind) med armbågsnerven och helskotta vad ont det gjorde. Var tvungen att gå ut från boxen för att jag inte skulle avreagera mig på hästen på grund av min smärta. Det var en illa-mående smärta utan dess like.


Aj-aj statusen var riktigt hög! o Gilla-statusen var jätte låg.


Hest pest



Snabbis, Elfe har åkt på äventyr med Matthias! Hon fick sällskapa Sterni, Triviant o Fargo till Schokhomöhle (hur stavar människan sitt namn, tyvärr för omotiverad att googla rätt stavning) för att där joina eliten. Hon kommer vara borta två månder medan MR tränar Totilas, idag har tydligen KRM ridit miljonhästen. Det lär ha varit VÄRDSKLASS!

/e


ögonblick från hemresa *

Förlåt Anna, jag ska uppdatera!

Snart....
Men inte idag.




Last night ...

Även fast jag i TRON att jag mobilbloggat så har jag uppenbarligen inte det. Vilken skam! Skärpning o hans syster! Fast jag skärper mig nog mer när jag kommit hem igen, sista kvällen i Sverige....

Första gången jag känt att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att stanna lite längre, har gaft det så mysigt här, trots idiotkylan! Väldigt konstig känsla, jag brukar liksom vara så oerhört, pinsamt känslokall när jag åker, nästan så lite vemod hälsar på nu.


- - -




Det är så länge sedan men det är otroligt hur det fortfarande kan göra så fruktansvärt ont.
Svedens Denice <3


RSS 2.0