I natt ska jag drömma !

Hej ansökan om motivation till att plugga sökes omgående.
Och den skulle helst ha infunnit sig nyss.



Ikväll ska jag drömma om tyska och lite hilfzügel, trense, sattel och fütterung. Det var min plan iallafall! Lyckas jag? Sedan skulle jag hemskt gärna vilja att mitt berichtsheft var självskrivande. Önsketänkande från min sida dock.

Annars har det varit en sjukt soft söndag trots helgjour. Hade en schysst fd praktikant som ville komma och hjälpa. Nästan så söndag blev lätt tråkig för att man var färdig så fort. Men SCORE, nästa i slutet på Mars, tre fria söndagar att se fram emot. Fast egentligen gillar jag ju inte söndagar. Allt är ju liksom stängt - jag fortsätter småklaga över det eftersom jag anser att det är bullshit att ha det så. hihi.

Sedan sänder jag en varm tanke till min fina katt som spatserar i himlen nu. Min Mira som sov i min hand när vi hämtade henne, hon med de gigantiska öronen som bäbis, hon som attackerade fötterna under täcket och det gjorde förbaskat ont (!!!) hon som var kompis med världens bästa Kosmos, hon som apporterade bollarna man kastade, hon alltid lyckades ta upp hela sängen när hon sov med mig, hon som är mamma till "skrik"-Måns och Rambo... Men jag vet att hon har det bättre nu.


BäbisMira med världens bästa Kosmos!


VÅRKÄNSLOR SÅ UNDERBART!

Lyckat Elli! Har precis missat att fara ut på middag och sedan bowla med ett gäng. Varför? För att jag inte direkt tittar på telefonen regelbundet. Livet är lite surt ibland. Så nu blev man hemma istället, med en film. Fast åandra sidan kanske det var lika bra, jobbar ju helgen så. Det bästa är att hästarna kan gå ut på PADDOCK igen så man behöver inte handwalka ihjäl sig ;) Jag hurrade ljudligt inombords när Herr Rath ringde och delade med sig om den härliga nyheten, wihooo!

Annars har dagen erbjudit VÅRKÄNSLOR till tusen. Minst 10 grader varmt o SOL, det är ljuvligt! Jag hade så mycket energi poppande omkring i kroppen så jag var tvungen att fara ut på en löptur för att förbruka den en aning. Vore ju kalas om jag får najs träningsvärk imorgon typ. Lätt komiskt var det när jag precis var hemkommen från löpturen (tog sista rundan runt galoppbanan för att få lite tyngre motstånd...) så möter jag Niki's kompis Max som också är ute och springer på galoppbanan. Glada hej mellan flåset av oss båda, haha.

Nu filmmyssss! Men jag hade behövt prata med min Tyska Anna...

Och frågan lyder;




Jag undrar om Anna Taavola fortfarande är i livet? Tacksam för svar...

Ljushuvud

Fredag närmar sig och det innebär helg inom snar framtid för vissa för andra innebär det helgtjänst. Jag hurrar och skuttar. Men vad händer annars förutom att jag och Caro kommer regera nästa gång vi går ut och dansar! Vilka dansmoves vi har nappat upp alltså, otroliga måste jag påstå. Otroligt komiska.

Imorse var planen att jag ska ha myskväll med mig själv. På lunchen såg vi på MTV och både jag och Caro tittade på varandra och insåg att något galet skall hittas på ikväll. Eller det behöver inte vara galet fast oftas när jag och Caro drar igång blir det galet och oerhört roligt! Vi ska iallafall sprätta upp en sekt och blanda den med nå blandgrejs som hon hade, faktiskt rätt gott. Dock har väl både jag och Caro tendens att vilja hålla flaskan hårt till oss själva vilket slutar med att vi båda sitter och fnittrar som småflickor och en tom flaska uppenbarar sig. Egentligen vill ni nog inte ens veta vilka planer vi har, någon gång skall vara den första för allt. Haha.

Annars så ringde en kille klockan två (!!) imorse till mitt tyska nummer (fråga mig inte hur man fått tag på det men hade träffat han på en fest som jag var med Sascha på...) Iallafall klockan två, när normala människor sover, ringer denna och frågar om jag vill gå och äta middag med honom. Whaat?! Svaret blev ett tvärnej, ett. man ringer inte den tiden och frågar det, två. jag är inte den gladaste att väcka, speciellt när jag inte ville prata med denna heller, tre. jag var sjukt trött, fyra. jag kände mig stött... Stackars grabb ändå, haha. Tro att jag är en bitch fast jag var nog lite trevligare när jag pratade, upprepade "im tired, i was sleeping" sjuhundra femton gånger innan han fattade piken. Smart! Fast så sjukt komiskt ändå. Tyskar är ett folkslag i sig!

Nu ska vi göra eftermiddagspasset och fortsätta Hejja på Matthias Alexander Rath och Triviant i Göteborg! De kör nya küren mest troligt imorgon! wohooo !

<3

?






Jag känner mig så sjukt förvirrad så ord inte räcker till...

.


Gäller det städning och sockpareri också?
Känns som jag börjar bli lätt överkvalificerad för det iallafall ;)


Para ihop



Sortera sockar är väl kul?
Jag har mina anledningar att köpa nya när jag inte har några rena kvar. Detta är verkligen ett jobb som jag ogillar skarpt. Borde läxa upp mina sockar om att hålla ett fast grepp om sin partner så jag inte behöver leta dem hela tiden. Även det är ett evighetsprojekt.

weekend

Sen uppdatering.

Fredagen var förövrigt super! Vi slutade jobba i tid, tog tåget in till Frankfurt med Caro, Sandrine och Martina. Åt gott och drack "nyttigt". Senare for jag och Caro ut med Niki och några av hans vänner på lite olika klubbar och hade sjukt kul. Dansade häcken av oss och ramlade in på schafhof fem på lördag morgon där efterfesten tog vid i Nikis lägenhet. Både jag och Caro gick samtidigt runt tjugo över sex för att byta om och sedan jobba. Jag tror Caro verkligen inte kände sig pepp för att jobba, hon såg aningen trött ut måste jag påstå, vilket jag även fick bekräftat sedan. Sedan hade hon tydligen besök av Herr skallebank. Jag själv mådde super, longerade mina hästar, handwalkade andra och så vidare. På mig gick det inte någon nöd. Däremot vid två tiden kände jag att "shit, dags att besöka sängen en stund, vaken över 30h straight" Tror ni inte jag hade problem att somna en stund då? Men självklart. Sedan fick jag lite panik innan jag gick till sängen också, jag kunde inte hitta mitt bankkort, ehmm... Men efter lite Sherlocks Holmes letade fann jag det, efter jag då frågade Niki om han sett mitt kort i hans lägenhet. Men huvudsaken är att det är i säkerhet nu! Iallafall sammanfattningsvist var fredag KALAS!

Sedan att jag väntade och väntade, ringde och ringde och skickade iväg ett meddelande utan att få svar från denna gjorde mig lite beviken. Hade liksom sett framemot att träffa henne... whattodo...

 
Annars har jag ingen värme i min lägenhet och INGE VARMVATTEN! Men det är ju kul! Jag behöver duscha, right now! Hatar när detta händer. Och det är först imorgon någon kan göra något åt det, hade väl gärna sett att jag kunnat duscha innan dess. Har ju som skola imorgon också, grääääjt.


FB

Pappa pratar Facebook med mig. Känns lustigt, han är väldigt intresserad. Tydligt väldigt hett ämne på arbetsplatser. Han har haft lång diskussion med mig om hur man skriver till varandra, bli vän osv. Mycket underhållande. Ser man Per-Arne Carlsson på Facebook snart?



Alli Allo

Jag hade tänkt att lägga in bilder på både Jonathan och Ida när de fyllde år den nionde februari men min blogg jobbade väldigt effektivt emot mig av någon anledning så det blev ingenting av det. Förlåt.

Annars så är ju Jimmy här på besök, mäktigt nöjd över att jag lyckades få honom att köpa converse skor. Jag är fasiken bra om jag får säga det själv. Converse är det bästa som finns. Igår var vi nämligen in till frankfurt, först shopping som sagt, sedan for vi på BBQ med alex och vi hade väl inte tagit det bokstavligen att det var vinter BBQ! Vad innebar det då? Jo att alla satt ute i KYLAN! Shit vad kallt det var och lite paffa vi blev när vi äntligen anlände dit och upptäckte att alla satt med mössor och täckbyxor typ. Vi hade väl inte de bästa kläderna för att vara ute svinlänge på kvällssidan precis. Iallafall tillbaka till kronberg och tåget mot Franfurt och party var planerat. Tror ni inte att vi missade sista tåget med minuter?!! Attans så less jag blev. Så vi sitter där, ingen har ett nummer till en taxi så man kände väl lite hur modet svek en aning så vi började smått traska tillbaka mot Schafhof. Men tur att jag är uppmärksam! Jag såg en taxi med lysande skylt vilket innebär att den är ledig så jag ställer mig och vinkar som en idiot och till frankfurt kom vi! Dansade, hade kul och smakade hallondricka. Träffade nytt folk och så vidare. Mycket bra mycket bra.

Ikväll ska jag, alex, jimmy och sandrine och se Valentine's day på bio. Passar ju rätt bra när det ändå är alla hjärtans dag. Fast den filmen verkar sjukt rolig så vi får ju hoppas på det. Annars har det varit, so far, en sovmorgons söndag som behövdes. Nu ska jag ta en svensk godis, härligt!


Det finns alltid en utväg dock svårhittad ibland ...

Jag behöver en äktenskapsrådgivare.
Vi har så många dunster med varandra under dagtid så jag blir galen. Jag fattar inte hur denna orkar hålla på med sitt evigt tjatande, det slutar ju aldrig. Och det tar så mycket onödig energi från mig. Jag har försökt sluta fred och inleda ett kärleksfullt förhållande där jag tänker oerhört mycket på denna men det verkar inte uppskattas. Jag offrar jätte mycket av min fritid på saker jag tycker är dötråkigt men jag gör det för att jag vill ha vi ska få ett stabilt och långvarigt förhållande. Jag får helt enkelt kämpa vidare, för jag tänker inte ge upp. Så lätt vinner den inte. Jag och min rygg ska ha allvarligt snack ikväll! Jag får nog ta i med hårdhanskarna! Wish me luck ...


i feel blue

Jag såg en bild på mig själv... På bilden hade jag ett par blå skor. De skorna är i Sverige. Och då slog det mig, gud vad jag saknar de skorna. Saknar inte de mig? För jag vet att de står och gapar i garderoben hemma. Jag tror det är ömsesidigt, alltså den delen att vi saknar varandra inte står och gapar som puckon. Jag är nästan hundra procentligt säker på det. Men för att inte gräva ner mig i depression över mina blå skor så ska jag springa ner med lite tvätt, för det gör ju en inte alls mer depremerad..?

Und denn, städa och plugga. Jag ser inte ljuset. Ficklampa, någon?


Tommy tycker om mig och jag vet att det är sant, ah ah ah ah


Med andra ord lyckades jag införskaffa mig en Hilfiger klänning igår när jag var med Martina till outlet shopping stället. Hade absoult inte råd till det men ordinarie pris var 190 euro och den var nedsatt till 45 euro så det kändes som ett sommar-måste. Var ju rena kapet, tycker ni inte?
Jag är helnöjd, men nu blir det inte att köpa någonting först jag gifter mig rikt! Vilket inte lär hända men shoppingstopp för Elli råder, gällande allt... Det är ju inte så att man tjänar pengar längre, allt är minimum och jag har ingen som helst aning hur jag ska skrapa ihop pengar till flygbiljetter hem för semester. Men den som lever får se. Åtminstone kommer ju Jimmy och hälsar på nästa helg, vilken även är faschinghelgen vilket innebär bigparty och sen kommer förhoppningsvist min Anna Grunditz i april. Förresten mina svenska vänner, vi måste prata!


Dagens fråga,







Kan man få träningsvärk av att frysa? (Om man typ konstant idiotfryser...)
För det känns som att jag har det, big times!

Ich bin müde ...

Gaaah jag är så sjukt trött! Såg film och jyrade med Niki igår kväll och klockan tre traskade han hem. Vi skrattade som idioter till Anger Mangentment (vilket är en film jag alltid skrattar så jag nästan dör till...) Sedan tog jag alla min krafter 06.15 och steg upp till en heldags jobb som jag överlevde. Just nu går jag på den där idiotitröttheten så man inte riktigt känner att man är trött så man egentligen vill dö. Men det är sjukt kul att få mer vänner att umgås med på kvällssidan som inte är kollegor. Niki är ju förövrigt även en latjo liten typ. Och nu funderar jag skrapt på tidig dejt med säng och film. Kändes som en välbehövlig idé.

Och fest på fredag, härligt! Förövrigt är chefen i borta under lördagen och som man säger "När katten är borta dansar råttorna disco på bordet!" Iallafall fredag kväll/natt. hihi.


roligt



Jag blir mörkrädd, av alla gamla gamla bilder som folk taggar mig på! Vars får de alla bilder från?
Annars pratar jag med min pappa i telefonen som mestadels svär åt sin nya telefon. Han tappar nämligen pinnen hela tiden och får söka efter den. Ytterst roligt att lyssna på, höhö.


Candywomen

Det finns saker som jag är bra på, saker jag faktiskt kan erkänna att jag är bra på - riktigt bra på faktiskt.
En av de sakerna är att äta massor av godis. Det finns liksom none-stop för sånt liksom.
Det är väl det vettigaste jag är bra på egentligen.
Är jag stolt över det?
Självklart!




Annars så HURRAR vi för att Carabas kommer tillbaka till Oliver Luze och Tyskland! Helgestrand har sålt tillbaka Carabas till hans 'real rider', så sjukt bra så det finns inte! Ett hopp för 2012, for sure! :)

RSS 2.0