KOMPIS/ROCKS

U N D E R B A R





H E L G ! ! ! : )

STARBUCKS/FRANKFURT

När man kommer till Starbuck och inser att det är väldigt jätte fullt kan man bli lätt irriterad och ge en mördande blick till personer som verkar ha suttit där i evigheter, man vill som intala dem att det finns annat folk som också vill utnyttja sittplatserna men nej, de fortsätter och upptar alla vad som heter sittmöjligheter och fortsätter sina intressanta samtal om det så är med en annan person, en bok eller en laptop spelar ingen större roll.
Igår var jag och Patrik de personerna. POFF så hade vi suttit i typ fyra timmar, avverkat tre 'grannar' och inte insett att våra varma koppar var slut för länge sedan och blivit borttagna. Femton minuter max tänkte vi att vi occuperat sittplatserna men fallet såg lite annorlunda ut tydligen. Ja, jag har kommit till insikt nu. Jag ska inte sätta förbannelser längre på personer på Starbucks, jag är ju minst lika illa själv. Men dock tycker jag inte att det räknas. Jag fortsätter nog med förbannelser iallafall, roligare så.
Men vill ni veta hur fantastiskt det är att ha KOMPIS här? Jag är så nöjd som ett litet barn!

BLAME

Jag måste lära mig att sluta förvänta mig saker och bygga fantasi på det. Det är ändå bara jag i slutändan som får smällen när allt faller samman. Känns inte alls helt super underbart.

WHERE/IS/THE/LOVE

min mobil är en satans avkomma och bör avlivas!!!!!!!!

Den fungerar när den själv känner för det och touch screen far åt fanders, fyyyyyy vad jag hatar det. Är på sååå dåligt humör på grund av en mobiljäkel. Det är då NOLL kärlek what so ever mellan oss just nu, fungera fanskap!
......

I/JUST/CAME/TO/SAY/HELLO/!

Fy skäms på mig och inget uppdaterande. Ordning.
Precis hemkommen från bio 'the king speech' faktiskt riktigt bra! Även om hur jag kände hur min kära kamrat John ville komma och hälsa på men det fick han inte! Haaa! in ur face.
Veckan har flygit förbi i raketfart och den har bjussat på många braiga nyheter och upplevelser för min del. Helt ok. Plus funnit massa ny bra musik, gud jag är beroende. give me more! Längtar dock som ett tok på att nästa vecka ska starta, jag är så glad! finally. tjing.

WOOOOHOOOOOOOO

GAAAAAAAAAAAAAAAAAALET GLAD!
Min fina KOMPIS kommer till Frankfurt nästa vecka, jag är mållös av lycka! we gonna rock it!!!!

KOMPIS's rumpa och Elli rider BJÖRN!


MYS.DE

myser med te och film.
Och har insett en sak som är VÄLDIGT olikt mig. Jag får nuförtiden PANIK rent ut sagt när det är stökigt hemma. När hände det liksom? Hur hände det?

ALLA/HJÄRTANS/DAG

De säger att kärlek är rätt slitstarkt. Jag provade lite...
Ha en kalasbra Alla hjärtans dag!

FINALLY/!

VILKEN ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT!!!!!!


WAMIS FÖL ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR !!!!

!

Eftermiddagen idag = OFLYT !! Men jag berättar mer imorgon. Sjukt trött.

ROCK/IT

Nu har jag tryckt i mig massor med piller ihopp om att ha dödat feber och halsont till imorgon! Men nu ska jag anfalla min säng, än så länge är allt lungt med Wami men vaxpropparna är gräddvita nu! det närmar sig! Nu ladda energi till arbetsdagen imorgon!
Och alla är välkomna att joina min grupp 'mina fingrar är hudfärgande INTE gröna'.
hihi.

GRÄVER/UTAN/GRÖNA/FINGRAR

Varför fick inte jag gröna fingrar?
Jag har brutalt mördat min enda växt i lägenheten i tron om jag tog väl hand om den. Men den ser ut som torrbollarna i öknen med andra ord inget plus i kantet för mig och mina växt-skills. Skit också.
Begravning av min planta pågår. Jag känner mig oerhört förkrossad!

HJÄRNTVÄTTAT/?

Läste en statusupdatering på Facebook som löd: feber 2x i huset.
Mitt huvud läser: 'zwei mal fieber' i huset.
Och vad innebär detta? Jo att mitt huvud har börjat omvandla massor direkt till tyska utan att jag själv inser det.
Hjälp, jag är hjärntvättad! På ett bra sätt.
DEUTSCH, pass auf!

JUST/HOW/IT/GOES

Otillräcklig.

SHOOTING/STAR



Visst ser min lilla Shooting Star söt och snäll ut?
Så är det inte alltid, han är en riktig bitch med hingstbeteende som icke är acceptabelt dock jobbas det på. Igår lyckades denna lilla råttan stegra över Daniel när han tog honom från paddocken. Han klappade framhovarna i nacken och ryggen men Daniel mår bra som tur är! Tensolvetar lite men annars allt ok, dock var vi ALLA mindre glada på denna Shooting. Jäkla apa! min apa... Nää, det ska bli intressant att rida in honom.
Han är ju söt på sitt sätt även om han behöver strikta ramar.

EN/TANKE










Äsch, dags att lägga det på hyllan kanske?

börjar dra ihop sig.




Wami har vaxproppar!!!!
Och hon har vandrat otroligt mycket nu ikväll, har typ suttit nervös och stirrat på övervakningskameran! Kanske börjar damen känna av lite sammandragningar? Vi får väl se hur det ser ut, ska kolla henne 00.00 samt 06.00, därimellan kan vad som helst hända! Tur att jag har kollegor som också checkar.

Spänningen (och nervositeten...) stiger!
AKL's ögonsten blir snart mamma!


För icke hästmänniskor, när stoet får vaxproppar brukar det innebära att det kommer att föla inom närmsta dygnen.

.

How Strong You Are


VAD/TROR/DU/?



I vilken sovställning tror ni Wami's föl ligger?
I think it's right!


JAG/SKA/MÅLA/HELA/VÄRLDEN



Ellinor och nagelack är not a good kombo. Jätte kass kombination faktiskt!
För sekunden efter jag lyckas smeta på det så får jag för mig att röja lite och TADAAA allt som jag nyss kletat på ser ut som fasiken och hans mosters syster. LYCKAT!

Jaja, så är det när man försöker spela mer flickig är vad man i själva verket kanske är. Har iallafall hunnit med att vara ut o springa en sväng. JA MAMMA, det är ljust UTE så du behöver inte få grodor i halsen. Råkades visst gå ut o gå vid åtta tiden här en dag, jag låg inte högt på mammas T-O-P F-E-M lista precis.. 

 
Ikväll ska jag vara med min favorit tyska lärare, Marie :)

NO/GOOD/START



Man läser det i tidningen Ridsport om avelston som får 'missfall' och så visas en bild på en ett till exempel åtta månders föl. Det är inte riktigt så att man inser att man själv kommer få uppleva det...

Imorse stod inte alls rätt till med ett av våra ston. Roxanne hade 20 cm av fosterhinnan som hängde ut från henne och misstanke att vattnet gått var stort, när det var en stor pöl typ strax utanför hennes box. Mycket riktigt. Veterinären ringdes ut och det konstaterades att det var 'missfall' och nu skulle fölet/fostret ut. Så sprutor gavs så Roxy skulle börja känna värkar och vilja puscha problemet med detta sto är att hon puschar inte ens när hon normalt fölar plus att hon gillar att föla ståendes - riktigt dumt!
Men iallafall efter tre och halv timme hade veterinären fått ut fölet/fostret - ingen hjälp what so ever från kära Roxanne. Fölet/fosret var cirkus 80 cm stort, spinkig med babyhud. Det är liksom så overkligt att förklara. Jag tycker personligen att sånt här är otäckt... Men fölet/fosret samt efterbörden skickas iväg på undersökning så vi kan konstatera att det inte var ngt virus/bakterie eller vad det nu kan ha åstakommit detta missfall. Roxanne har undersökts ytterligare efter 'fölningen' och hon verkar ok! Riktigt synd för familjen dock, först förlorar de en hund i början på året sedan ett föl...

Sedan har jag lärt mig att 'döden' verkligen har en speciell doft. Det är obeskrivbar men när man 'lärt' känna den vet man när den är där... Jag får typ gåshud över hela kroppen av bara tanken på denna doft. Och den var så stark idag i gestütet, obehagkänsla times 10.

Det vackra tyska språket


HÖR OCH HÄPNA!
Ikväll ska vi på tysk bio, verkar helt sjukt lustig på trailen!


Like like like.



HUR NAJS ÄR DET INTE ATT HA WAMI I SIN TV?
Gilla på övervakningskamera!


quicky ...



Hur coolt vore det inte om kameran för Wami börjar fungera idag? Iallafall denna vecka... Detta skulle betyda att man inte behövde gå över halva gården två gånger om natten, då blir det eventuellt en gång natt plus att titta på TV:n om allt är OK med henne. Vore väl en underbar melodi!

Och jag ska sätta lite ELD i röven på mig själv...
Jäkla idioti vad jag håller på med!
ciaooo...

Här ska bilder upp!



Finular på vilka bilder jag ska finula ut o framkalla lite fint.
Jobbiga är att mina bilder inte direkt är i 'fotoformatet-som-är-billigt-att-framkalla', väldigt typiskt. Sedan blir det också väldigt mycket svårare att hitta ramar till. Komplicerat.

Ska finula lite till. Här nåt smakprov:






Bild: Taktik o Roxanne med kids 2009.


Denna bild är endast förknippad med längtan.
Längtan efter sommaren.
Längtan efter grönska o värme.
OCH
Längtan efter att alla föl är födda!


RSS 2.0