hingstparad

Nu har Totilas äntligen fått grannar! De två nya hingstarna anlände idag, Bretton Woods och Fürst Romancier. Inte så att man klagar att få chansen att uppleva, speciellt Bretton Woods utvecklig när han säg att vara den 'nya' Totilas. Samtidigt sitter vi nu här och undrar hur vintern kommer bli med ett ridhus, massa unghästar, ston och tre hingstar. Inte direkt så att man har hundraprocentig kontroll all the time.
Please, join the show!

fyra nyanser av brunt ?

Vad hände med de bruna benen som man tydligen skulle ha införskaffat sig under sommaren? De är icke existerande och gör mig en aning depp. Men den som vill, känn er fria, att bjuda mig på solsemester. Jag lovar att jag snabbare än blixten kan plocka fram passet o bikinin. FEEL FREE!

check

Jag är typ nervös, men fasiken också man lever ju trots allt bara en gång! Det lär ju bära eller brista men ack hade man inte chansat hade man aldrig fått veta heller. Ska fördriva 25 minuter till och sedan traska mot tåget för att det sedan ska ta mig till fina Frankfurt.

Förövrigt checkades Elfe och Roxy idag om de fortfarande var dräktiga och även check om tvillingar. Och nästa år blir de mammor och endast ett ägg syntes på vardera av dem. Känns bra! Speciellt efter Wami som hade tvillingar och vi fick klämma ett ägg vilket resulterade till att hon förlorade båda. Kändes inte alls skoj. Det är ju liksom rätt känsligt där inne och pillar man för mycket säger allt hejdå. Plus att det handlar massor om vilken sida lyckan står på.

banankontakt

I förrgår pratade jag med två av de bästa av Sverige (lugn det finns mer bästa än bara två dock är en i Canada vilket inte alls faller mig i smak när det blir så komplicerat med samtal.) Iallafall det var så underbart att höra dessa röster även om sista samtalet bröt och återuppringning var inte möjligt. Sedan att Kompis kanske planerar en resa till Frankfurt igen gör mig helt galet glad. För är det något jag gör bra för tillfället så är det att sakna...
Och är det något Shooting Star gör bra nu så är det att inte kasta av mig trots att vi satt upp direkt - utan fram longering. Min lilla börjar ju nästan bli stor! även om en bock eller två inkluderas.

fotograferade lite

När jag var i Frankfurt i lördag kunde jag inte undvika att ta fota denna bild. Barnen hade skitkul att springa genom vattenstrålarna mitt i Frankfurt city. Jag undrar dock hur lyckliga föräldrarna var i efterhand, sjöblöta barn är kanske inte världens höjdare. Men söta var de allt! Och livliga. Älskar även hur bilden blev, småförälskelse.

överväger språkkunskaper.

Hon snarkar dock, minus poäng på sittabarnvakts listan liksom. Annars somnade hon realtivt snabbt idag, hon hade vi spenderat hela dagen med hennes kompis. Score! Ska strax ut med hundarna på en sista runda för att sedan göra natt för dem med. Sedan kanske jag slår igång en film och myser med den. Som sagt skola imorgon och lite vaken måste man väl vara. I år slås alla beridarläringar tillsammans, sista året. Fatta ett år kvar och sedan kommer helvetesveckorna med slutprovet. Snacka om jag redan nu känner att flygbiljett enkel väg till Sverige är tänkbart, jag är ju kass! Och klarar jag inte slutprovet ska jag skämmas i ett hörn i Sverige däremot om jag klarar det ska jag ge allt för att fortsätta mig strävan att bli bäst på häst! Nej, fasiken nog ska jag klara det annars är jag inte med. Skulle dock behöva sätta upp en stuideplan för mig själv så jag faktiskt tar mig i kragen och pluggar kontinueligt och lär mig MER tyska. Jag vill att min tyska ska vara prickfri men ack det är ett rätt mysigt svårt språk  - speciellt med alla scheisse ljud som gör att tungan slår blåknut. Svenska är helt fantastiskt! Dock älskar jag att tyskan har femhundra miljoner ord att uttrycka sig bättre på än vad svenskan och engelskan tillsammans har. Det ni.

power to the music

Finns bara ett sätt att få detta genomfört! HÖG musik och finna motivationen att sätta på sig städoutfiten och inleda uppdrag granskning av kläder and other crap. Ikväll ska jag även sitta barnvakt för hela slanten eller jag ska till och med ha det så trevligt att jag ska spendera tre nätter med henne. Vaddå, vem sa att det är fel att jobba minst 72 timmar non-stop? Ska man jobba ska man göra det helhjärtat, så direkt från stallet kommer jag gå till Marie och spendera all min tid med henne. Men ack jag är inte alls bitter även om jag kanske kan få det att låta så. Alla vill vi ha pengar så det är bara att köra pang på rödbetan, annars når man aldrig mål som man i slutändan vill nå! Och vill man ha lite mer svängrum i ekonimin så måste man jobba lite extra. Tur som är så är Marie ett lustigt barn!
...

sweet sunday morning.

Självklart så vaknar man tjugo över sex på sin enda sovmorgon - känns oerhört festligt!
Jag njuter.

apornas planet!

Man lever bara en gång, så låt oss se om det kommer bära eller brista. Kände bara allmänt att jag var på spontanhumör idag och då händer det galna saker. Hipp hipp. Plus att the rise of the planet of the apes var helt ok att se, slutet var faktiskt inte väntat men det är så det ska vara ibland!

ska till lillstaden

Nu ska jag och hänga i Frankfurt och även deltaga i Alex make over! hihihi. Inga rackartyg hittas på här inte, nejdå, sånt sysslar inte jag med! Tjong.

Nu springer vi!

Precis hemkommen från en springtur på precis timmen. Och det är väl kanske inte alla som får möjligheten att springa bland elefanter, giraffer, strutsar, känguru osv. Mycket givande springsällskap! Speciellt strutsens inställning till motion.

Axelskada

15 km på cykel avklarat efter jobbet! Klapp, beröm och glass på det!
Sweet ass.

musik.

U2 kan jag lyssna på i evighet. Det kan jag med Augustana, Death Cab for cutie, OneRepublic, Red hot chili pepper, Panic! at the disco, Oasis, 30 seconds to Mars, The kooks, Rihanna, P!nk, Jacks mannequin, Kings of Lions, Sting med flera också, listan fortsätter in i oändligheten.

i love it.

efterlysning

Jag undrar än, och känner frustrationen över, var min diktbok är. Den innehåller så många delar av mig som jag vill behålla. Ser någon en svart-vit bok med typ en panda på och massa klotter i, hör av mig. Jag skriver snart en kontakt annons om den inte hittas snart. Har varit försvunnen sedan jag flyttade till Tyskland..

du stod vid dörren och sa

Ibland kommer det dagar då man helst av allt skulle vilja krypa ner i en varm famn och enbart känna sig älskad. Men självklart, vem vill inte det? Ibland dyker väl också tanken upp, är det värt allt man går igenom? Det har börjat smyga sig på massa saker som sätter hjärnspöken att cirkulera. Och även om jag alldelens nyss var i Svea och träffade många av mina fina som fattas de mig ständigt, jag fick liksom inte nog. Just denna bekväma underbara samvaron som toppas med galenskap och skratt är ovärdelig. Sedan kryper väl paniken också på, ett år kvar på utbildningen och sen då? Kommer jag bli en vettig beridare? Och oavsett vad som händer, vill jag söka univeritet om några år? Jag känner mig som ett frågetecken som vill ha kontrollbehov. Twisted in my own mind liksom. Och jag vill bara skrika ut alla mina känslor som jag inte kan sätta ord på, jag vill få mitt perspektiv rättvänt.

Frågar jag efter för mycket?

true blood

Min kropp har en ny hobby. Denna hobby utspelar sig varsomhelst närsomhelst ocg går under namnet 'näsblod'.

Supermysigt om ni frågar mig.

FELSKRIVNING

Rättelse: Jag flög inte av igår, jag hittade helt enkelt bara något super intressant i sanden. Och nu lider jag av grym smärta i nacken eftersom detta som jag såg och vålddykte ner på, var en aningens hård.
Men idag har alla mina pojkar varit sjukt duktiga (räknar inte med Shootys dampåanfall som gav mig mer vipplers..) , extra credit till Dollinger som jag red fri på för första gången och han uppförde sig som en superstar! tjingtjong.

Det smakar smaskens!

Idag hade min chef den briljanta idén om att vi skulle rida ungdjuren tillsammans, jag kände endorfinet flödade eftersom jag vet vilken glädje min lilla Shooty har när han får syn på andra hästar. Så upp på hästen och iväg, kände hur bomben tickade under mig. Travade runt lite, exploderade lite, travde lite mera och sedan kom hans idé om att 'idag ska Elli smaka sand' och iväg for vi på bockserie och misstaget som gjorde mig så sur är att jag för en sekund hamnade lite i framvikt och i nästa minut var jag på backen och Shooty sparang omkring lycklig som bara den och gjorde klockrena byten som min chef sa. Jag var mest förbannad på mig själv. Upp på hästen igen och nu var han faktiskt jätte fin att rida, han fick väl ur sina spänningar geno, att ha av mig. Så dagen har bestått av härlig skallebank, nacksmärta och snyggt blåmärke. Och sedan iväg på mina andra ungdjur som skötte sig utmärkt, jag är så stolt över mina små djur.
Bra, händelseful dag med undervisning från min klockrena chef Hr rath!

beautiful nightmare

Vaknade upp med världens obehags känsla, hade drömt under nattens vaka att jag blev jagad o sprang omkring i mörkret efter tecken på gömställe. No to be found. I nästa minut har jag händer omkring min hals, stryptaget omslöt sig och jag vaknade upp i ett ryck! När jag sedan trudeluttade till badrummet imorse upptäcker jag ett rött streck som sträcker sig över halsen. Måste ha virat in mig grymt bra i täcket i natt eller något, kändes dock smått otrevligt att kunna kombinera ihop en dröm o sedan vakna upp med att faktiskt ha märken.

Men ack, mardrömmar är väl det shit. Antar jag, eftersom de ständigt besöker mig.

vila i frid älskade du ...


RSS 2.0