FFM

Ikväll Frankfurt och middag med teamet!
Kanske man ska börja göra sig iordning? Typ en bra idé!

Annars fick jag en FYRA på deutsch provet vi hade, tror fröken bara ville vara snäll med mig och inte ge mig en sexa eftersom det typ var mer rött and svart på pappret. Observera och dra slutsatsen att jag inte skrev med röd penna.


Dagens fråga

Ge mig, samt någon mer, mer timmar på dygnet. Det är så trist när tiden rinner iväg och tiden mellan blir så lång. Frustrerande. Och egentligen skulle jag ha pluggat som en idiot hela kvällen men hittade ett och annat att göra. Varför ? Pucko Ellinor kallas det kort och enkelt! 

Några fler 'dagens fråga (-or):
Varför är inredning så dyrt?
Varför är flygbiljetter så omständiga samt dyra?
Varför bor inte min tyska närmare frankfurt eller ännu bättre i?
 
Jag avslutar listan där eftersom fortsätter jag får jag panik eller blir deprimerad. Varför varför varför & men men men. Alltid dessa ord. Man blir inte riktigt klok! Tjing pling!


Konsten att lära sig simma;


Lektion ett: Försök hålla huvudet ovan vattenytan även om det känns som att du sjunker som en sten.
Samtidigt ska du försöka måla världen med regnbågens färger.



hestnerd

Dags att börja göra sig iordning kanske, strax beger vi oss mot wiesbaden och kolla tävling, det är bara så att jag gillar tyskland extremt jäkla mycket. Fantastiska tävlingar som det finns möjlighet att fara till, underbart solsken, super pferde, frankfurt, schahof o all lärdom som hör till, inspiration, klättrarn, grönt gräs, sena nätter, mörka nätter, värme, mer hästar, berömda tränare med extrem erfaranheter, massa människor ... Jag gillar det helt enkelt!




Men nu WIESBADEN! Bilden är på slottet i wiesbaden (schlosspark) där tävlingen håller till. Jag gillar även alla blott, borgar, stenhus som tyskland erbjuder. Amazing!


CANNES !!!

Okej, som det ser ut nu så kommer jag åka med Matthias och Triviant till CANNES! Så jäkla overkligt! Och coolt.
Typ Hejsan mega super tävlingställe. Gosh! Fast man vet ju aldrig mitt vad det är så ändrar de sig. Men planen för tillfället är att jag ska hoppa in för Alex för denna tävling, Franska reviäääääraaaaan here i come.

Lycka är väl också att det BARA är 14 timmars lastbilsresa dit, något jag ser fram emot...?
Patrik o Anna, mina super groomar, TIPS TACK!

UPPMÄRKSAMHET!




 ANNA TAAVOLA ring mig för fasiken!
Har mer än en sak att berätta.



Jag vill vara miljadär!

... Miljonär är också OK!


Sådär nu fick jag det sagt också för det skär verkligen i hjärtat när alla underbara kläder och skor tittar på mig och säger att de vill bo hos mig. Jag vet knappt vad jag ska ta mig till. Hjälp mig att lindra DERAS smärta. De lider utan mig´vilket gör att jag lider med dem.
Cirkeln är icke sluten vilket den bör vara...

-.-






Upp och hoppa gummiloppa! Att stiga upp fem är inte min melodi men surt sa räven om rönnbären.
Lets kill this day

nyckel på vift ...

Veckans höjdpunkt: Lägenhetsnyckeln åkte på eget äventyr och har än inte återvänt.

Klapp på axeln Ellinor! Har sökt överallt men nejdå inte funnen. Min ingång till lägenheten bestod av att vara akrobatisk när jag klättrade genom fönstret in i lägenheten. Sedan var jag ju tvungen att säga det till Hr Rath... Men han tog det med en klackspark?!

E: - Hr Rath, jag har ett problem
Hr Rath: (tittar halvoroligt på mig) Vaddå då?
E: - jag har liksom tappat min nyckel...
Hr Rath: - Till lägenheten? (här flinar han som aldrig förr)
E: - Jaa, alltså den är ju här på schafhof någonstans... Och jag har sökt som en galning.
Hr Rath: - Elli, jag har en box ledig som du kan ta (han skrattar!!!)
E: (slår nästan till honom för att han driver med mig)
Hr Rath: - Elli, det är inga problem, det är ingen general nyckel och det finns en extra på kontoret. Inga problem.

PUST!

Men jag fortsätter leta iallafall även om den är numer märkt "verloren" samt att jag har en ny nyckel. Fattar bara inte varför den ville hoppa ut ur min jackficka, dumt!

vad stoppar mig?

Hur kommer det sig att jag har så många drömmar som jag vill leva ut? Varför jag jag en av dem som inte föddes med stor pengahög som skulle spenderas på att uppleva världen? Utforska den, kasta sig ut på äventyr utan begränsningar. Det liksom kryper i kroppen när jag tänker på alla de saker som jag vill prova på, alla risker jag vill ta och se vad jag kan åstakomma. Jag menar jag tog mig till Tyskland, det är ett äventyr i sig, inte kunna ett ord tyska, inte känna någon förutom Anna, lämna allt hemma och bara kastade mig ut i det okända. Det är ju liksom det jag gillar - det okända, äventyret. Tyskland har börjat bli hemma nu, jag vill utforska. Givetvist vill jag inte sluta min utbildning men jag skulle så hemskt gärna vilja kunna, när jag har semester, fara på äventyr fast då vill jag ju samtidigt till Sverige också och se allt som hör där till. Jag ser ju endast den delen två gånger om året. Jag känner mig sliten av min viljas styrka.

Ge mig vingar så jag kan flyga!


deviantart.com


Poppis brud!

Jag och Herr Förkylning går hand i hand även idag. Igår bjöd han in Herr Feber och eftersom både fann mig som ypperligt sällskap stannade båda kvar. Jag känner mig omtyckt. Klapp på axeln.
Min kärlek tll ipren är väldig stark dock, vi gör värdiga försök till en vidare fortsatt fungerande relation men dock blir den bara långvarig i några timmar sedan måste jag hitta förstärkning. Kort sagt; det är halvjobbigt att ha mina Herrar under arbetstid, något de inte har förstått än. Men vad förväntar jag med egentligen? Det är ju Herrar jag pratar om.



En nypa salt på det

Jag ska skaffa advokat!

Jag ska begära besöks förbud angående Herr Förkylning! Det är inte schysst att attackera folk under natten, ge dem super förkylning och feber utan anledning.

Tack ipren för att du finns och gör min arbetsdag uthärdlig!

Besök

Hej förkylning som kommer på besök dock har jag inte riktigt tid med dig, du kommer rätt olägligt. Jag har annat besök dock är du inte välkommen åter. Hitta någon annan att hälsa på. Tror ni det fungerar?  Förörvrigt så ogillar jag så extremt mycket att kotze, det är vidervärdigt.


Och pappa, din present kommer nog komma lite senare än beräknat eftersom det tar lite längre tid än beräknat att fixa den. Håll ut! Det kommer förhoppningsvist bli jätte uppskattad av dig, iallafall ber jag för det.

Far min <3

PAPPA fyllde år igår och eftersom jag är en rätt dålig dotter glömde jag bort att ringa igår när veterinären kom på kvällen. Kände mig rätt kass faktiskt, mest för att jag tänk på det hela dagen 'glöm inte att inga pappsen'. Gosh att det alltid blir samma sak då, jag glömmer. Inga julklappar för ellinor... Men ringde honom idag iallafall, han lät inte så mycket äldre även om det är ett "års" skillnad ;)

Nu ska jag packa upp alla mina nötter. Tolkas hur det vill!

take a walk on the wild side

Also ich bin ganz gut auf deutsch, wenn ich möchte.

Klassenarbeit Haltung, Ellinor Carlsson, Note: 1-

Alltså jag fick en etta på provet! Och systemet här i tyskland är att sexa är det sämsta och etta det bästa. Jag lever i chock, hur jag lyckades? Jag har ingen aning för det var detta prov jag trodde jag var så körd på eftersom vi var tvungna att skriva såååå mycket. Javisst, tyskan är väldigt lustig att läsa MEN läraren förstod i överlag att jag visste men kanske inte kunde få ut allt korrekt i skrift. Jag är så överraskad! Jag har fått min första etta! Grejen är väl den att nu vill jag ha det på alla prov vilket är typ omöjligt men det är mitt mål. Tysk beridar examen i sikte!

Bara för att göra en 'in your face': Jag hade 38/40 poäng, Daniel hade 39/40 (Daniel är tysk och har inte språket som handikapp. höhö)




Förresten sa jag hade jag fått 1- på Haltungs provet i skolan? ;)

Go fresh !

Som tidigare nämnt helgjouren avklarad nu. Cantelli vann båda hans klasser självklart menar han har ju bara gått EM för juniorer/unga ryttare i tidigare karriär. Små potatis att gå M nu liksom. Min pärla!

Annars fick jag med mig Dagmar upp till tankstället för att inhandla lite slisk och solstund. Det är den första som jag faktiskt får med mig dit upp utan att tvinga med dem bokstavligt talat, jag är nästan i chocktillstånd! Senast jag fick med mig någon var Patrik (då kom till och med förslaget från honom sida...) och det var typ ett år sedan. Så sjukt att han varit borta ett år och så sjukt hur tajta vi blev av att jobba tillsammans i bara tre månader. Alltså han blev som min storasyster, storebror och bästa vän i ett. Ibland gör det ont att sakna...
Iallafall nu har jag, faktiskt försa gången på väldigt länge, tagit hand om min kropp. Vilket var välbehövligt. Detta innebär "ajaj" skrubb och sedan super svensk underbar hudlotion på det. Jag är helt såld på apotekets ACO Rich Care bodylotion canola oil & natural moisturiers - den är freaking amazing! Och så luktar den mysigt också. Sedan skulle kanske mitt hår inte säga nej till en hårkur men de händer en annan dag. Nu ska jag se över gesundheit och sedan krypa under mitt behagliga täcke. Dejt med John Blund ikväll.

gneeeeggg

Lunchjobbet avklarat, tisdag eftermiddags ledighet kommer allt närmare! Förövrigt vann Hope L dressyren idag. Väntar med resultaten från resterande ekipage.

Mer sen, nu plugga plugghäst!

RSS 2.0