söndag hela dagen lång

Vad händer i Tyskland? Rättare sagt Schafhof.
Ja en del faktiskt men utan tillgång till internet blir det dålig uppdatering.

Fredags kvällen erbjöd en mick och scen framsträdanade (karaoke), hej jag var så nervös så jag ville spy. Innan jag kommer upp på scen så berättar kära DJ att nu kommer en från sverige, wohoo undra hur besvikna de blev när de hörde med gala på? hihi. Tur att mitt kära sällskap rockade på scen så team sweden kom igen liksom.

Nu ska vi förövrigt baka tårta, den kommer bli magnifik! Och förhoppningsvist god.



onsdagnöje

Jag har internet! Eller rättare sagt jag har våldgästat Patrik och lånat hans dator lite snällt.
Vi ska göra våfflor, det är ju trots allt våffeldagen.
Ska väl göra ett försök till att hjälpa till.


Här börjar det..

Internet för en stund. Är pa kontoret och blir tokig pa att det inte finns alla bokstäver jag är van med pa tangentbordet. Bara bita ihop, sudda om det blir fel eller likande.

Iallafall, jag har flyttat. Sa nu jobbar jag för frau Ann-Kathrin Linsenhoff och hennes man Herr  Rath pü Schafhof. Och allt jag kan säga är att pissa pa er i Sverige, det här stället slar ni aldrig! Fontäner, rabatter, sopa en till dödagar, putsa stallet lite till, pusta hästarna lite till, leda dem pa galoppbanan som har en egen fontän. Tja, ni kan inte ens föreställa er, det är som tage ur en dröm fast bättre. Sen far man ju ocksa jobba häcken av sig för att det ska se ut sa ocksü men lätt värt det. Hej världsklass, här är lilla Ellinor och jobbar. Hej miljonhästarna, für jag ta pa er? Typ..
Matthias Rath bör jag ocksa nämna eftersom det är han som tävlar. Vunnit tyskamästerskapet och lite sant. Helt sjukt, var har jag hamnat?

Annars var det taklagsfest för Linsenhoff/Raths nya hus, öhmm.. Jag menar SLOTT! Enormt, kommer nog bli dösnyggt ocksa.

Annars sa saknar jag min Anna... Sa tomt utan henne pa kvällarna.
Och självklart en puss till jonathan skickas. Pussss

PS: Maste nämna tvättstugan för hästarnas saker, den är gudomlig! Jag är KÄR!


15032009


This is the end you know


Nedpackad i väskor. Snart i bil. Snart nytt hem.
Förövrigt var ute-kvällen igår riktigt trevlig. Kändes dock lite jobbigt att stiga upp nio när klockan var runt fem när man kom hem. Hårt är livet i Tyskland ;)


lördags-nöje

Ska jag berätta hur kul det är att städa ur en lägenhet och packa väskorna igen? 
Vars kommer alla saker ifrån?! Jag har mycket mer i min (a) väskor nu.
Åter till hard work!



Dagens händelse

Idag "morrade" Johan åt Barci i ridhuset.
Johan sträckte fram handen.
Barci bet honom i fingret.
Johan förvånad och småflinade.
Jag svarade åt Barci -"självförsvar"
Barci gick lungt vidare med mig.
Johan fortfarande paff över Herr OS reaktion.
Jag och Barci fnissade.




Ni vet när känslorna kommer på en och samma gång

Okej jag lever i chock. Jag flyttar på söndag. Känns som att flytta hemifrån igen. Jag lämnar min familj. Min trygghet. De talar svenska! Okej de är inte så långt borta men det finns inget som team sweden. Nu ska jag till team Germany. Från botten till toppen. Jag avlider. Jag är nervös. Jag måste städa. Och packa. Och umgås med Anna MASSOR. Kvalitetstid ikväll. Och imorgon. På måndag är det inte Anna jag kommer möta på stallgången. De är andra. Okända. Tysktalande. Engelskatalande. En svensktalande. Och sen jag, lilla Ellinor från Gammelgården. Som sagt, jag har inte alls hängt med. Roadrunner springer som en tok och jag. Ja jag släpas efter.



Torsdag del 1


Idag skriver jag ingenting för jag har ingenting att säga. Är totalt nollställd. Här går allt så snabbt, shoff shoff!



roadrunner




Just nu går mitt liv såhär fort, endast roadrunner hinner med.. 
Jag är på släptåg och fattar ingenting. 




onsdag del ett


Nu ska jag spring ner med lite tvätt innan dagen startar. Undra vad den har att erbjuda idag?




"ingen är nere med en ballong", you got that right

Ibland känner man sig som Nalle puh, ni vet när han flyger iväg med en ballong .
Man tar glatt fast vi den, sedan stiger den och stiger. Kan man släppa taget och inte slå ihjäl sig?














vad gör ni en arbetstisdag?



Idag bjuder vi på pepptalk och fnitter. Hihii.







nature's way to beautiful!

Jag är såld, på Mango whip body lotion från the body shop. Smells soooo good!
Kan sniffa på min hud hur mycket som helst nu, undra om man kan bli beroende?



Annars rekomenderar jag er att se Australia, såå bra! Somnade visst inte först way to late i natt. 



Ohh chariot

Idag är en ny dag. Dock slutet på den. Men whatever, ny dag imorgon igen.
Och den personen som säger att underlaget i longercirkeln i skrittmasiknen är lätt hanterligt säger fel. Det är tungt och otympligt och jag har fått litet träningpass idag. Har typ gränsen till blåmärken på låret eftersom jag tar stöd mot benet när jag lyfter ibland (Jag veet, jag är en vek jävel!) Blåmärken av sånt är ju som en fis i rymden och ändå likt förbannat börjar de arta sig, mes kropp. Det som inte dödar härdar. Men skönt var det att känna att man gjort "mer" nytta med kroppen idag. Fick världens adrenalinkick och hade gärna fortsatt en stund till och sedan löptur. Det hade varit rusikgt skönt men istället kallade jobbet, linda lite ben, ta in lite hästar, vattna lite longercirkeln. 

Annars så pluggar Anna förfullt - hon är såå duktigt, borde få medalj! Jag våldgästar henne bara men jag hoppas inte hon ligger och svär sen på kvällarna om att jag tar lite plats i hennes lägenhet! ;) Hoppet är det sista som överger en! 

Har även drömt mardrömmar i natt, hatar att vakna upp och inse att man inte har någon att krypa nära för att man är lite skakad. Nej bara att klämma ihop ögonen igen för börjar jag titta omkring i lägenheten kan jag inte somna om för då hittar jag garanterat något jag kan skrämma upp mig för. Hey, livliga fantasi! 
Annars har jag saknat Minnie som ett psyke senaste dagarna, min älskade. Världens bästa, jag och Anna satt förresten och pratade lite hästminnen igår, härliga tider! Minnie borde egentligen vara här med mig så jag kan pussa på henne minst trehundra tusen gånger på dag, mysa med henne, pussa lite till och bara inse hur mycket jag älskar lillkräket där. MinnieMuuu! Man blir kär på nytt. Pappa ring, jag vill veta hur min fina häst mår! :)





Ordet fritt

Någon har kommenterat Emelie's blogg, som för övrigt är min brors flickvän/sambo.

Postat av: EN SOM VET OM INDIVIDERS SÖMN

DET FINNS EN TJEJ SOM VAKNAR AV EN FLYGAS FIS, 
OCH EN KILLE SOM INTE VAKNAR AV EN ELEFANT SOM HOPPAR PÅ SOVRUSTAKET, GISSA VEM DOM TVÅ ÄR? 
DU BOR IHOP MED DEN ENA, DE TVÅ ÄR SYSKON.


Fattar inte alls vad som menas här!?


Nattligt äventyr för fröken R

Vaknar med ett ryck, shiiiit har jag försovit mig? Detta för att jag hör en häst gå utanför min lägenhet. Tittar snabbt på klockan och inser att den är kvart i två och så hör jag fortfarande en häst gå samt hur Karsten gnäggar som en idiot.. Snabbt på med kläder och skor och springer ut. Mycket riktigt omkring på gården går en Rubina och kommer så snällt till mig. Så jag lånar en grimma och går med henne till boxen. Tänkte att hon måste ju ha brytit upp dörren eller ngt. När jag kommer dit är boxen stängd (HEL!)och ingen häst har varit där innan heller - har Rubina bytt box'? Men jag ställde in henne där iallafall eftersom känns dumt att börja väcka upp stället för en sån sak, hon dör inte av en natt i den boxen. 

Ibland är det väl tur att man inte sover så djupt samt att man bor på en anläggning som låses om kvällarna.
Dock är jag inte de minst trött nu och jag BÖR sova. Sova bör man annars dör man, och dö det vill vi ju inte göra. Nu ska vi kämpa för att somna om, för en god natts sömn är gott att ha.



make beautiful

Okej, inte superpigg på att blogga idag. Har förövrigt knoppat tre hästar idag och här behövs det tränas, var u typ bara mer än år sen sist. Annas knoppar var femdubbelt så snygga som mina så jag tjurade ihop i ett hörn. Nä men skäm o sido, jag insåg bara att jag ska gå knoppskola, hos Anna! En söndag natt blir det tror jag. Tjing!



herr os

Nu sitter ni och läser Olympic Elli's blogg, skämt o sido. Men tänk vad spännande det hade varit om det faktiskt varit på det sättet. Då vare ni allt imponerade. Men tja om den möjligheten finns är det några år bort, kanske lite mer än några. Skrittat fram Herr OS idag, försökte lirka ur han hemligheten med framgång men han var tyst som muren, som jag smickrade honom och berättade min historia. Tror egentligen han tänkte "Håll käft, jag väntar på Johan". Men ack vilken trevligt stund vi hade. Sedan gick vi på promenad i eftermiddag, samma sak, tyst som muren. Förbaskat också, bara berätta lite om Las Vegas? Eller känslan att veta att tävling är på G, utföra en grand prix?, men NEJ vi håller hemligheter för oss själva tycker Herr OS.

Annars är Anna hemma igen, hon ska plugga och jag ska våldgästa henne nu. Hon gillar sånt, Tjing!



i hope you read it!

Det har känts som att jag har trampat vatten när det gäller en vänskap jag haft. Jag vet inte vad som hände men allt upphörde typ. Kändes både underligt och frustsrande - just eftersom jag inte vet var det gick snett.. Men idag hörde hon av sig. Kanske det är land i sikte? Vore iallafall skönt att veta varför det har varit så svårt för henne att höra av sig. 
Hey, i hope we will be friends again. 



RSS 2.0