Totilas kommer till Kronberg!

Ja, Totilas kommer hit till Kronberg. Ja Matthias är den nya ryttaren. Ja, det kommer bli fucking amazing att få äran att se hästen dagligen. Ja, klart det är spännande och all lycka åt Matthias! Men samtidigt kan jag intge låta bli att tycka att, visst Totilas är en världsklass häst o matthias är riktigt duktig o förtjänar massa erloge, men likt förbannat smyger det in: Varför kunde man inte satsat detta under på en talangfull ryttare som inte ha pengar? Dressyrsporten visar mer och mer att pengar är ett måste för att tydligen bli riktig stor. Känns lite trist för en vanlig Svensson-Svensson.

Och ta det inte fel, är så sjukt glad för Matthias skull o kommer bli så sjukt inspirerande att följa träningen pr¨rcis som vår stjärna Sterntaler är också ett rent nöje att titta på ! O Triviant, Wahajama, Wüstensohn, Welterfolg.... This is just a dream-horse-paradise!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Nyp dig hårt i armen för du lever verkligen varje hästtjejjs drömliv! Jag är glad för din skull men det är ingenting motför hur stolt din mor är över dig! Hoppas du så småningom återvänder med massor av kunskap så du kan drilla oss gamlingar på våra ögonstenar =)

2010-12-03 @ 21:17:25
Postat av: Thompa

Tummen upp:D

2010-12-04 @ 10:48:00
URL: http://thompasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0