att använda huvudet

Var omkring på olika bloggar och hamnade på Camillas där hon hade en funderare hon hittat i en bok (?) iallafall, fundera på detta en sekund eller två..

Tänk dig att du är en av ett fåtal utvalda som skall välja en världsledare, en president som skall styra över vår jords alla länder och frambringa fred och välmående bland såväl människor som djur. Du har tre kandidater att välja på. Men först skall du fundera på denna fråga:
Du känner en kvinna som är gravid och redan har åtta barn, varav tre är döva, två är blinda och en är förståndshandikappad och kvinnan själv har syfilis. Skulle du rekomendera henne att göra abort? 

Nu vidare till de tre kandidaterna till presidentsposten..
1. Den första kandidaten samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer och har två älskarinnor på sidan om sitt vanliga förhållande. Dessutom kedjeröker han och dricker ett tiotal glas martini varje dag.
2. Den andra kandidaten har fått sparken från två arbetsplatser, sover alltid till klockan tolv på dagen, rökte opium under sin ungdomstid vid universitetet och dricker en flaska wiskey varje dag.
3. Den tredje kandidaten har fått en hjälteutmärkelse av sitt land, är vegitarian, röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.

Så fundera nu, ta ingett förhastat. Tänk genom ditt svar grundligt, tjuvkika inte. Vem valde du?





Svaren till president valet, vilken kadidat valde du?

Kandidat 1 heter Franklin D Roosevelt
Kandidat 2 heter Winston Churchill
Kandidat 3 heter Adolf Hitler
Således kanske vi ska konstatera att vi inte skall döma folk efter deras vanor..

Angående den där gravida kvinnan då?
Svarade du ja? Grattis, då har du just tagit kol på Beethoven!



Kommentarer
Postat av: Emelie

Men JAJA! Jag SKA ändra :P

2009-02-28 @ 15:35:33
URL: http://yoem.blogg.se/
Postat av: Maria

You like!? Jag är en Adidas-freak och fantast och kan tyvärr aldrig göra mig av med mina små älsklingar ;) Du kan få titta på dom om du vill :P

2009-02-28 @ 20:00:04
URL: http://mbjornfot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0